Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA III. del  (Read 61630 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA III. del
« Reply #195 on: June 13, 2014, 12:33:02 PM »
To bi znalo razložit željo po spoštovanju, položaju (ne nunjo, da visokem, ampak spodobnem) ... V bistvu zelo dober položaj za kariero, liderstvo, širjenje zamisli ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #196 on: June 13, 2014, 12:40:37 PM »
To bi znalo razložit željo po spoštovanju, položaju (ne nunjo, da visokem, ampak spodobnem) ... V bistvu zelo dober položaj za kariero, liderstvo, širjenje zamisli ...

ja, velikokrat imajo močni voditelji plutona na mc ;)
zopet vprašanje moči ali nemoči, paziti, da se moč uporabi kot pozitivna ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #197 on: June 13, 2014, 12:45:13 PM »
To je pa obvezno!
Dobesedno gnusijo se mi tisti, ki svojo moč uporabljajo v destruktivne namene, za manipulacijo itd.  >:D
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #198 on: June 13, 2014, 12:52:22 PM »
To je pa obvezno!
Dobesedno gnusijo se mi tisti, ki svojo moč uporabljajo v destruktivne namene, za manipulacijo itd.  >:D

Ja, ampak negativna plat Plutona je manipulacija, destruktivnost....Pri plutonu gre res za vprašanje moči, tiste prave notranje moči...
Če je nimaš sam, ti jo bodo vsiljevali drugi, manipulirali s tabo, te izkoriščali, zaničevali, poniževali, poteptali, posiljevali...
Ker ga imaš na vrhu 10. hiše in kot vladarja venere in sonca, se ti to dogaja v karieri, pri moških, odnosih....vse to lahko počneš sama ali pa drugi tebi...
Preko teh transformacij tudi rasteš, postajaš močnejša, gradiš svojo pravo notranjo moč, zato so takšne lekcije potrebne...
Vzeti moč v svoje roke in jo ne dati drugim (na zgoraj napisanih področjih) in potem previdno delati s to močjo, jo spoštovani,se je zavedati, nikakor pa je uporabiti za uničevanje drugih...
Glede na to, da je na vrhu 10. hiše, me zanima kdo v otroštvu bi predstavljal to energijo-oče ali mama? da je bil močna osebnost ali pa strašno nemočna in posledično žrtev...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #199 on: June 13, 2014, 01:03:44 PM »
Kako zelo lepo pišeš zadeve, sanjalka, res te z veseljem berem.

Hvala ti.

:-*
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #200 on: June 13, 2014, 01:08:06 PM »
Manipulacija, izkoriščanje, zaničevanje, poniževanje v službi je bila do sedaj stalnica.  :blank:
Zato pa pravim, da sem zadnjič to končala. Zamislila sem se, zakaj se mi ponavlja spet slaba (oz. mogoče še celo slabša) izkušnja. Mislila sem, da sem to že doživela in se ne bo več ponovilo, je pa prišlo še huje. Prejšnjič sem reagirala pasivno - počakala, da je potekla pogodba in do takrat trpela vse, zdaj sem pa končala sama. To bi lahko bila prelomnica in preizkus, če sem kaj odnesla iz pretekle izkušnje.
Tudi pri moških je bilo tako. Sprva sem se podrejala in pozabljala nase, ko pa sem temu naredila konec, je pa prišel pravi. Moj mož je že po naravi tak, da sicer ne bi manipuliral z mano, ampak mogoče se nisva mogla srečat toliko časa, dokler nisem v sebi naredila premika ...

To energijo je definitivno predstavljal oče. Ni bil krut, poniževalen, nesramen ali karkoli, ampak bil je pa avtoriteta. Strog, načelen, zahteven. Zdi se mi, da do mene, ker sem bila hči in to je vedno bolj napeto, še bolj. Je pa pri meni cenil to, da se znam postavit zase. Haha, enkrat, ko sem bila še majhna, stara nekje 3-4 leta, sem skočila na kuhinjski pult in mu rekla: "Da ne boš mislil, da se te bojim, ker si večji od mene!"  :laugh:
Njegovo vzgojo odobravam in sprejemam kot pozitivno, saj sem od nje odnesla veliko. Dal mi je podlago za discipliniranost, poštenost, odgovornost in vestost, ki jih premorem zdaj. In vse te vrline mi bodo zdaj služile, da ne bom več v podrejenem/odvisnem položaju, ampak si bom znala izborit, kar rabim. Glede na to bi rekla, da je bil mehanizem avtoritete zame koristen v otroštvu, da sem se oblikovala, zdaj ga moram pa zavreči, sicer ostajam v istem učnem razredu, kot sem bila v najmlajših letih.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #201 on: June 13, 2014, 01:11:55 PM »

Hvala ti.

Podpis.  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #202 on: June 13, 2014, 01:12:26 PM »

Hvala ti.

+1
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #203 on: June 13, 2014, 04:56:00 PM »
Hvala drage moje :-*
Vcasih imam obcutek, kot bi pisala po nareku, saj stavki kar vrejo ven iz mene....  ;)

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #204 on: June 13, 2014, 06:52:04 PM »

Hvala ti.

+1
+1  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #205 on: June 22, 2014, 11:00:19 AM »
2.7.2014, torej naslednji torek, bo moja P :Lu končno dosegla ASC.
T :J in  :So bosta v 7. hiši,  :Me v 6.,  :Ve v 5.

Če se pa zdaj v dveh tednih ne bo nič zgodilo, naj me pa koklja brcne.

9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #206 on: June 22, 2014, 09:11:36 PM »
hehe..to sm jst že mela.
Brezveze.Nč

Držim pesti, da bo pr tebi kej

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #207 on: June 22, 2014, 11:22:52 PM »
Mogoče bo.
Mogoče ne.
Mogoče je bilo pri tebi vendarle, pa nisi videla?
Mogoče ni bilo tisto, kar si pričakovala?
Mogoče pa ne.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #208 on: June 23, 2014, 08:59:43 AM »
:PL :kon:Lu v 5.hiši  :kv N :ki v 8.hiši.
T :Sa:Sk  :op:Ve v 9.hiši.
Vse eksaktno. Do stopinje natancno.

Boli. Hudo.
« Last Edit: June 23, 2014, 09:12:06 AM by Pika »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #209 on: June 23, 2014, 09:26:12 AM »
:PL :kon:Lu v 5.hiši  :kv N :ki v 8.hiši.
T :Sa:Sk  :op:Ve v 9.hiši.
Vse eksaktno. Do stopinje natancno.

Boli. Hudo.

O, to pa res boli...ti posiljam velik objem :-*
In se T  :U na vladarju karte, ki bi verjetno vse razbil, ker mu nic ni vec vsec, ki hoce revolucijo za vsako ceno in ga obstojece stanje ubija, dolgocasi, hoce udejaniti nove ideje, nov pogled na zivljenje in partnerstvo (1. In 8.hisa), rzabija stare vzorce, ki so prevec staticni in zadusljivi, hoce NOVOOOO...
Pika, uspici kaksno vragolijo, da bo tale uran vsaj malo dobil svojega zadovoljstva, zahteva da vsaj malo prevetris odnos s partnerjem...pltuon pa pritiska se na luno v 5. hisi in zahteva njeno preobrazbo, njeno transformacijo, preobrazbo obstojecega statusa, obstojecega starega stanja, obstojece tradicije (ker je v kozorogu) in pritiska se na kirona, spet v 8.hisi....Preobrazbe, preobrazbe, zivljenje ti prinasa nekaj novega, drugacnega, opazuj in spusti obcutek, da si za vse odgovorna sama in da je vse odvisno od pravih ali nepravih odlocitev... Mater te drzi tale pluton, noce in noce spustit....Saj bo sel mimo, sprejmi ga in se mu ne upiraj toliko, sprejmi tega "hudica", to "carovnico" v sebi... In bos lazje dihala....Nihce ni popoln in priznati si to, to  je popolnost ;)