Eno vprašanje.
Koliko je pod trenutnimi aspekti dejansko lahko na udaru moja kariera?
Na več področjih me butajo stvari in me skrbi, kaj bo prišlo ven iz vsega skupaj.
Hvala za odgovor! 
Vidim, da je vse vpeto v magični pravokotnik.
Lahko vsaj glede tega računam na to, da bo rezultat vsega skupaj vsaj kolikortoliko zame v redu?
Trenutno je zelo na udaru celotno življenje
Vladar Karte Merkur - ki je obenem tudi vladar MC
- je pod Uranskim aspektom - natalni uran v 2 - gre tudi za Uranov polovični - se pravi gre za tvoje vrednote, vrednosti in življenjske smeri, status .....
- je pod Plutonskim kvadratom - ki bo natančen šele v 2015 - pa vendarle verjamem, da ga čutiš - ta kot vladar 3 govori o transformaciji zgoraj naštete, potem pa še o zadevah 3 hiše /preberi si kaj vključujemo v 3/
Kar se tiče Merkurja imava tukaj še izjemno pomembno progresijo, ki se je vrnila na natalni položaj /16°/ torej pri tranzitih upoštevaj to stopinjo, za končanje procesa.
Tako Merkur, kot Uran sta vladarja 6 - se pravi, da se spreminja tudi dnevni ritem, pa sodelavci, pa stranke /če si samostojni podjetnik/ - sicer nekaj v službi
Ampak tole zdaj je itak že dolgotrajajoča zgodba, ki se je začela s prvim tranzitom na enega izmed planetov v tvojem velikem križu.....
Pojdi po mesecih tranzita Urana in Plutona - pa boš natančno vedela, kdaj sta najmočnejša pritiska in kdaj se končata.
Da je pa zgodba še bolj zaj* - je pa zdaj poskrbel T Saturn v opoziciji z Marom in natalnim Saturnom
Se pravi imaš tudi Saturnov polovični
Mars/Saturn - je težak aspekt - seveda je vključen še tvoj MC
Mars je vladar tvojega Sonca in Merkurja /vladarja karte/ pa sovladar 8 in tradicionalni vkleščene 3
zato se ti zdi, da si trenutno v veliki življenjski depresiji. /Malo preberi o tem aspektu/
Obenem bo v letu 2015 Saturn tudi v trigonu na tvoje Sonce /2°/ - poglej kako se ujemajo tranziti in spodbuja popolnoma novo življenjsko pot ..........
Jaz vidim to tako, da je nujen premik
Imaš zmaje, imaš magični pravokotnik - se pravi se spoznaj s svojimi talenti in svojimi željami, s tistim, kar zares želiš od življenja in kreiranja, dela...
Opuščaj in spuščaj, pojdi vase - Jupiter bo v 12 hiši - poskrbi za svoj duhovni potencial, pa za svojo kreativnost /P luna v 5/ za tisto, kar te radosti, kar ti dela veselje
Zdaj je odvisno od tega, če si toliko pogumna, da neglede na vse /ker itak se ti sesuje vse tisto, kar v tvoje življenje ne sodi - če pa boš v strahu, pa se sesuješ ti sama/ - greš svojo pot
Zdaj pa tvoja kariera - da je na udaru, pa tudi tvoj denar - Merkur je vladar tudi 2 hiše - torej tisto, kar zaslužiš
Ampak to pomeni le to, da odpraviš svoj strah na tem področju.
Nujno je v tem času delovati skozi Sonce