Saj veš, da je to normalno, ko se podajamo nekam v neznano. Namišljeno, ampak to so vse verjetne opcije. Da bo šlo, da ne bo šlo, da je priložnost in da so nevarnosti. V moji naravi je, da vse vedno premislim in analiziram. Hočem poznat vse razsežnosti nekega fenomena. Čustva in z njimi pogojene želje so včasih nerealni. Zato je treba vse premlet.
Moja realnost je bila do sedaj popolnoma drugačna in to, v kar se podajam, se mi je vedno zdelo tako oddaljeno in nedosegljivo.
Pol leta sem bila v napetosti, skrbeh, dvomih, strahu, odvisna, nesamostojna, omejena, zaznamovana ... Nekje mora vse to ven. To je na tone bremen, ki so odpadla ...
Pomisleki, ali bom zmogla. Čeprav vem, da bom in da sem si vedno želela tega ...
Naloge bodo od mene zahtevale veliko in v naslednjih 3 mesecih bom mogla dat od sebe ogromno. Šele takrat bom lahko rekla, da je cilj dosežen. Pa še naprej ne bo šlo brez truda. Veliko odgovornost bom imela.
Potem so še dejavniki, ki jih trenutno ne poznam - politika, drugi ljudje ... Koliko stvari je nevidnih? Ali takih, ki na prvi poged niso take, kot v resnici.
Saj ne veš - mogoče je pa vse skupaj še boljše, kot na prvi pogled.

Karmične astrološke pravijo, da prihajajo dobri časi zaradi uspešnosti kariere ...