Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Natalne karte članov foruma - šesti del
cvetka:
--- Quote from: Pika on June 30, 2014, 11:22:44 AM ---Čevelj praznuje en mesec, mene pa zato v noge zebe in se na svoj način zdravim. ::)
Vzponi in padci, ampak generalno gledano gre na bolje. 8)
Ob tej priliki sem naredila karto mojega čevlja. In še karto njegovega pomerjanja.
Ker me zanima, ali mu je številka prav in če ga še kje žuli... pač če bo treba novega poslat. :embarrassed:
Pri meni luna v raku in to :kon :Me, kdo bi si mislil, he he, in sploh prevladuje voda, zanimivo pa kardinalna kvaliteta, torej ponosno odposlan čevelj, čeprav pod vplivom močnih čustev. In to v 7. hiši.
Njegov odgovor: Luna v levu in to natanko na AC, prevladuje kardinalna kvaliteta. Torej - čevelj je pomeril s kraljevskim ponosom in z ravno takim ponosom poslal odgovor.
S polno 12. hišo, mimogrede.
--- End quote ---
Pika, tole si pa spedenala u nulo; ala ti vera , :-*
Škratinja Nagaya:
Hvala, Cvetka! :-*
S pomočjo Deprima sem zdaj boljše. :-X
A bi se dalo malo pokomentirat čevelj (prva karta) in odgovor na čevelj (druga karta)?
Karakter prvega in drugega.
Karti sta za trenutek, ko sta bila oba maila odposlana.
Malo za šalo, malo zares. ;)
Je čevelj kvaliteten in se ne bo obrabil po par mesecih? Bo šel iz mode? Bo tako dolgo obstojen, da bo spet v modi?
Bo nosilec skrbel zanj? Je bil vesel darila? Je v odgovoru čutit olajšanje, ker ga ne bo več v noge zeblo, ali mogoče tegobe, ker mu čevelj ni prav?
No me res zanima, ali se iz kart da razbrati lastnosti obeh lastnikov mailov in razpoloženja, pod katerim sta maila odposlala.
Hvala! ;)
Jane:
Ne sledim vsemu, ta karta se torej nanaša na kaj trenutke ko sta bila maila poslana?
sasa:
Imam eno vprašanje.
Če je Saturn vladar karte, je seveda bolj čutiti vpliv, kadar je pod aspekti ali kot je v primeru Jane, vedno čuti vpliv R Merkurja, ker je vladar.
Kaj pa če je vladar Sonce? Kako se potem tukaj čuti vpliv? Je potem bolj poudarek na sončnih mrkih ali kako?
cristallyne:
Meni osebno R :Me nič nekaj ne nagaja, oz. ga nič ne čutim. Tudi R :Ma se mi zdi da ne. V moji karti nista neki poudarjena v primerjavi z drugimi
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version