Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Natalne karte članov foruma - šesti del
sanjalka:
--- Quote from: cristallyne on July 02, 2014, 09:10:57 AM ---ja, si
..se pravi, vse prav gledam. ..
Za 3. hišo nisem vedla, sem mislila da je 6. Mi tudi ne gre s 3. hišo, medtem ko sestro takoj vidim v 3.
--- End quote ---
Ja, saj tvoj stric, se pravi brat od očeta je lahko zapisan v 6. hiši ali pa v 12. hiši....
Če je tvoj oče zapisan v 4. hiši, potem je njegov brat zapisan v tvoji 6. hiši... (3. hiša naprej od 4. hiše)
In če je tvoj oče zapisan v tvoji 10. hiši, potem je njegov brat zapisan v tvoji 12. hiši (3. hiša naprej od 10.hiše)
cristallyne:
Ahaa, štekam:)
Načeloma težko najdem mamo in očeta, ker je itak 4. hiša ista kot 10.
Stric mi gre z 6. in z 12.
samo kako je 3. hiša naprej 4. hiše 6. hiša? 4+3=7 ::)
sanjalka:
--- Quote from: cristallyne on July 02, 2014, 09:46:09 AM ---Ahaa, štekam:)
--- End quote ---
Šteje se vključno z 4. hišo.
Npr. oče je zapisan v 4. hiši, njegov brat je potem zapisan v 3. hiši od očetove (v tem primeru 4.hiša) in se šteje:
tvoja 4.hiša je očetova 1.hiša
tvoja 5.hiša je očetova 2.hiša, kjer je zapisano tudi kakšen odnos do denarja, lastne vrednosti je imel tvoje oče in pač vse ostalo kar je domena 2. hiše
tvoja 6.hiša je očetova 3.hiša, kjer so zapisani njegovi bratje in sestre, njegov način komuniciranja, njegova prevozna sredstva...
Najbolj pomembno je pravilno določiti osnovo, v kateri hiši je zapis tvojega očeta (je to 1. ali 4. hiša).
cristallyne:
Aha, super.
Razumem zdaj:))
Bo, držalo. Sem šla gledat karto od očeta- njegova 1. hiša je v biku, se pravi je v domeni 4. hiše
sanjalka:
--- Quote from: sanjalka on July 02, 2014, 10:16:55 AM ---
--- Quote from: cristallyne on July 02, 2014, 09:46:09 AM ---Ahaa, štekam:)
--- End quote ---
Šteje se vključno z 4. hišo.
Npr. oče je zapisan v 4. hiši, njegov brat je potem zapisan v 3. hiši od očetove (v tem primeru 4.hiša) in se šteje:
tvoja 4.hiša je očetova 1.hiša
tvoja 5.hiša je očetova 2.hiša, kjer je zapisano tudi kakšen odnos do denarja, lastne vrednosti je imel tvoje oče in pač vse ostalo kar je domena 2. hiše
tvoja 6.hiša je očetova 3.hiša, kjer so zapisani njegovi bratje in sestre, njegov način komuniciranja, njegova prevozna sredstva...
Najbolj pomembno je pravilno določiti osnovo, v kateri hiši je zapis tvojega očeta (je to 1. ali 4. hiša).
--- End quote ---
ups, napaka v odebeljenem tisku :)
Pravilno je seveda 10 ali 4 hiša.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version