Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Natalne karte članov foruma - šesti del
Tea:
--- Quote from: Gloria82 on May 13, 2014, 06:41:01 PM ---Že vredu Tea.
Kot sem napisala, poskušam sama razvozlat, pa sem se zgubila.
V bistv je tak, da mam par kart (znancev) ki so si karakterno in vsesplošno ful različni in pol
iščem kaj oz. kateri planeti kažeto na to in ono.
Bom poskusila najt (povezat) to kar iščem v tem primeru pa napišem.
Našla sem že vse tiste točke ki kažejo na vodstvo, pa pretirana resnost
Pa direktnost... nevem pa kaj kaže na podjetje.
Najbrž ma sonce prste poleg, ki je v 2. hiši.
Ne vem...
--- End quote ---
Tako na hitro ... za samostojnega podjetnika lahko začneš izhajati iz
vladar karte Jupiter konjunkcija z Venero /vladarica MC/
Maja:
--- Quote from: Tea on May 16, 2014, 09:09:04 AM ---
--- Quote from: Maja on May 16, 2014, 08:58:16 AM ---Kaj točno pomeni, da je nek planet v karti močan? :embarrassed:
--- End quote ---
da je vladar karte /AC/, da je vladar Sonca, da je v svojem domu, na višini, da ima najbolj natančni aspekt
--- End quote ---
--- Quote from: sanjalka on May 16, 2014, 09:00:00 AM ---
--- Quote from: Maja on May 16, 2014, 08:58:16 AM ---Kaj točno pomeni, da je nek planet v karti močan? :embarrassed:
--- End quote ---
Da ima velik vpliv, da so pomembni tranziti ali progresije tega planeta, da se v zvezi s tem planetom več dogaja, da so pomembni aspekti tega planeta, da so pomembni vladarji tega planeta, tudi hiša, kjer leži...
Tako na hitro ;)
--- End quote ---
Torej pri meni :Sa in :PL. :blank:
Mogoče tudi :J.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Maja on May 16, 2014, 09:13:17 AM ---
--- Quote from: Tea on May 16, 2014, 09:09:04 AM ---
--- End quote ---
da je vladar karte /AC/, da je vladar Sonca, da je v svojem domu, na višini, da ima najbolj natančni aspekt
--- End quote ---
--- Quote from: sanjalka on May 16, 2014, 09:00:00 AM ---
--- End quote ---
Da ima velik vpliv, da so pomembni tranziti ali progresije tega planeta, da se v zvezi s tem planetom več dogaja, da so pomembni aspekti tega planeta, da so pomembni vladarji tega planeta, tudi hiša, kjer leži...
Tako na hitro ;)
--- End quote ---
Torej pri meni :Sa in :PL. :blank:
Mogoče tudi :J.
--- End quote ---
Pri meni vsi planeti, razen :Ve, trenirajo body building in so na steroidih, zraven so pa še pretepaško naravnani.
No ajde :Ma je tud na sobni jakosti.
Tea:
sem pozabila dodat še, da je kotni
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Tea on May 16, 2014, 09:15:34 AM ---da je vladar karte /AC/, da je vladar Sonca, da je v svojem domu, na višini, da ima najbolj natančni aspekt
sem pozabila dodat še, da je kotni
--- End quote ---
A, no torej vzamem sobnega :Ma nazaj. Je namreč kotni.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version