Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol XXIX del

<< < (18/88) > >>

Tejka:
Ne, naša Jane je bila na vožnji mimo ovir...  :-* :-* :-* supportam vse in pošiljam objeme

Jane:

--- Quote from: Žarek on May 07, 2014, 10:59:01 PM ---
--- Quote from: Jane on May 07, 2014, 10:55:35 PM ---Vecer...danas nije moj dan...al kako že. Portirja prosim za dopust, imam pretres možganov.

--- End quote ---

A si ti naredila špago? ;) :laugh:

--- End quote ---

Ne, jo niti ne morem  ;D Če bi špago nardila bi bila zdaj verjetno na operaciji haha. Ne s kolesom sem se umikala skakajoči oviri na cesti ( beri otrok - pa ne moj da ne bo pomote) in malo preveč odletela in zadela nekam.

Žarek:

--- Quote from: Jane on May 07, 2014, 11:05:40 PM ---
--- Quote from: Jane on May 07, 2014, 10:55:35 PM ---Vecer...danas nije moj dan...al kako že. Portirja prosim za dopust, imam pretres možganov.

--- End quote ---

--- End quote ---

Ne, jo niti ne morem  ;D Če bi špago nardila bi bila zdaj verjetno na operaciji haha. Ne s kolesom sem se umikala skakajoči oviri na cesti ( beri otrok - pa ne moj da ne bo pomote) in malo preveč odletela in zadela nekam.

--- End quote ---

Uu sliši se hudo. Želim ti čimprejšnje okrevanje. :)

cvetka:

--- End quote ---

Želim čimmanj težav,  :-*

Tea:

--- Quote from: Jane on May 07, 2014, 11:05:40 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Ojej
Pobož  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version