Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol XXIX del
Tejka:
Ne, naša Jane je bila na vožnji mimo ovir... :-* :-* :-* supportam vse in pošiljam objeme
Jane:
--- Quote from: Žarek on May 07, 2014, 10:59:01 PM ---
--- Quote from: Jane on May 07, 2014, 10:55:35 PM ---Vecer...danas nije moj dan...al kako že. Portirja prosim za dopust, imam pretres možganov.
--- End quote ---
A si ti naredila špago? ;) :laugh:
--- End quote ---
Ne, jo niti ne morem ;D Če bi špago nardila bi bila zdaj verjetno na operaciji haha. Ne s kolesom sem se umikala skakajoči oviri na cesti ( beri otrok - pa ne moj da ne bo pomote) in malo preveč odletela in zadela nekam.
Žarek:
--- Quote from: Jane on May 07, 2014, 11:05:40 PM ---
--- Quote from: Jane on May 07, 2014, 10:55:35 PM ---Vecer...danas nije moj dan...al kako že. Portirja prosim za dopust, imam pretres možganov.
--- End quote ---
--- End quote ---
Ne, jo niti ne morem ;D Če bi špago nardila bi bila zdaj verjetno na operaciji haha. Ne s kolesom sem se umikala skakajoči oviri na cesti ( beri otrok - pa ne moj da ne bo pomote) in malo preveč odletela in zadela nekam.
--- End quote ---
Uu sliši se hudo. Želim ti čimprejšnje okrevanje. :)
cvetka:
--- End quote ---
Želim čimmanj težav, :-*
Tea:
--- Quote from: Jane on May 07, 2014, 11:05:40 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Ojej
Pobož :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version