Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost

Olajšaj se malo. Četrti del

<< < (75/75)

sasa:
Ja, moja svakinja je učiteljica matematike in fizike, pa ne dobi redne zaposlitve na šoli...

Maja:

--- Quote from: Rena on June 26, 2014, 10:24:14 AM ---Grozna je ta situacija, res. Veliko mladih, pa tudi ljudi vseh starosti brez službe, tisti na delu preobremenjeni...ampak ni druge, kot da gremo naprej in nekako ...kar se da in kolikor se da... :blank:

--- End quote ---

Vse dobrine so na vsetu neenakomerno razporejene, zato prihaja do neprilik, težav, trpljenja in razkola.

--- Quote from: sasa on June 26, 2014, 10:24:43 AM ---Ja, moja svakinja je učiteljica matematike in fizike, pa ne dobi redne zaposlitve na šoli...

--- End quote ---

Tu se mi zdi, da je težje dobit - da je na razredni stopnji veliko lažje kot na premetni. Če gledam svojo OŠ, kamor sem hodila ... Bili so po trije oddelki na predmetni stopnji (1. do 4. razred), torej 12 učitljev, medtem ko smo imeli enega za fiziko in enega za matematiko ... Razmerje 6:1.

skorpijonka:
Vem....verjamem......Vidim.
eni na robu zmogljivosti, drugi brez dela.
Žalostno.
 :(

Jernej:

--- Quote from: Maja on June 26, 2014, 10:32:40 AM ---Tu se mi zdi, da je težje dobit - da je na razredni stopnji veliko lažje kot na premetni. Če gledam svojo OŠ, kamor sem hodila ... Bili so po trije oddelki na predmetni stopnji (1. do 4. razred), torej 12 učitljev, medtem ko smo imeli enega za fiziko in enega za matematiko ... Razmerje 6:1.

--- End quote ---

Saj je logično. Pomisli: en razredni učitelj je cel dan zraven svojega razreda. Učitelj za fiziko lahko v enem dnevu uči 6 do 7 različnih razredov - vsako šolsko uro drugega.

--- Quote from: skorpijonka on June 26, 2014, 02:12:20 PM ---Vem....verjamem......Vidim.
eni na robu zmogljivosti, drugi brez dela.
Žalostno.
 :(

--- End quote ---

O :) Tvoje biološko-fiziološke funkcije še delujejo.
Mogoče bi mogli tisti na robu zmogljivosti najet one brez dela. Problem je, da so oni brez dela velikokrat tudi upravičeno brez: ali ne zna, ali pa noče znat.  ???

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version