Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki
Naj ... dogodek dneva 11. del
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Tejka on October 18, 2014, 01:11:02 PM ---Ravnokar mi je anketiranka dala tako pohvalo, da sem se kar stopila :D
--- End quote ---
8) 8) 8) 8) 8) 8)
Tejka:
Na pavzi, pa na vrt lokala kamor hodimo na čik pride starejši par iz nekega dogodka v železniškem muzeju. Lastnik lokala streže, pozdravi kot večino, ki pridejo od tam (dobijo neke kupone za kavo pri njemu): živjo, vidva sta pa sigurno iz muzeja. Gospod nasmejan nazaj: kva se oglašaš sej ti tud nisi baš mlad.
Smeha polno :laugh: :laugh: :laugh:
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Tejka on October 18, 2014, 01:31:08 PM ---Na pavzi, pa na vrt lokala kamor hodimo na čik pride starejši par iz nekega dogodka v železniškem muzeju. Lastnik lokala streže, pozdravi kot večino, ki pridejo od tam (dobijo neke kupone za kavo pri njemu): živjo, vidva sta pa sigurno iz muzeja. Gospod nasmejan nazaj: kva se oglašaš sej ti tud nisi baš mlad.
Smeha polno :laugh: :laugh: :laugh:
--- End quote ---
:laugh: :laugh:
vidka:
Hvala vsem za čestitke. Komaj čakam ponedeljek popoldne, da se dobim s kadrovsko na sestanku :)
cvetka:
No, jaz sem pa danes pripešačila na Brezje, lep občutek v srcu in mišicah :-*. Nazaj pa malo peš, malo mi je pa pomagal avtobus.
pa odprla bom 12.del, tale 11. del je tako težak.
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version