Danes sem bila na predstavitvi projekta, ki visoko zaposlenim mladim omogoča realizacijo poslovne ideje in če je ta dobra, podelijo tudi nagrado oz. nek začetni kapital, ki pomaga v prvem letu, ki je pri zagonu posla najtežje.
Moja stroka sta sicer področji turizma in organizacije, širše še prodaje, marketinga, ravnanja s človeškimi viri itd.
Moj sanjski poklic je nekje v smeri dela z ljudmi, pomoči, svetovanja, psihoterapije ...
Ponujena priložnost bi mi mogoče pomagala začeti na svoje - kot mi je predlagalo že več soforumašic, ampak do zdaj je bila to le utopija ... S pomočjo tega projekta pa bi dejansko lahko začela.
Imela bi vpoglede s svetovanjem in sčasoma druge storitve - nekaj idej je že, nekaj jih bo definitivno še padlo.
Prosila bi vas za pomoč ... In sicer, če bi mi pomagali pri hitrem pregledu trga, s tem, da bi povprašali naokrog - koliko ljudi, prijateljev, znancev, vaših strank (za tiste, ki se že ukvarjajo s sorodnim poslom) bi lahko napotili k meni. Seveda bi, če bi res začela s samostojno dejavnostjo, vrnila usluge in v zameno priporočila vas in pospešila vaš posel.
Lahko bi sodelovali, se dopolnjevali ...
Za kakršenkoli odziv vam bom zelo hvaležna.