O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE, 4. del
Jane:
--- Quote from: Maja on September 13, 2014, 11:58:37 AM ---A lahko še jaz?
Na splošno, kakšno obdobje me čaka, na kaj naj se pripravim?
Hvalaaaa!!! :-*
--- End quote ---
Predvsem delovno obdobje, delo sicer še ne bo "trajno" ampak je pa vidno tvoje zadovoljstvo in uživancija. Predvsem je sedaj obdobje ko te drugi začenjajo spoštovati.
Jane:
--- Quote from: Azeleja on September 13, 2014, 12:20:58 PM ---Smem prosit, če pogledate še zame.
Tudi na splošno, kakšno obdobje me čaka, na kaj naj se pripravim?
Zelo hvaležna. :-*
--- End quote ---
Hja tebi bi rekla, da trenutno rabiš predvsem svoj mir, da se malo umiriš od stresa iz preteklosti. Predvsem pa zato, da spet najdeš sebe in začneš verjeti da lahko nekaj dosežeš.
Maja:
--- Quote from: Jane on September 13, 2014, 08:09:19 PM ---
--- Quote from: Maja on September 13, 2014, 11:58:37 AM ---A lahko še jaz?
Na splošno, kakšno obdobje me čaka, na kaj naj se pripravim?
Hvalaaaa!!! :-*
--- End quote ---
Predvsem delovno obdobje, delo sicer še ne bo "trajno" ampak je pa vidno tvoje zadovoljstvo in uživancija. Predvsem je sedaj obdobje ko te drugi začenjajo spoštovati.
--- End quote ---
Trajno najbrž ne bo nikoli ... Vsaj predstavljat si ne znam, da bi bilo pri meni delo lahko trajno.
Ja, dokazati se, pokazat pravim ljudem, si dvignit ugled, tega do zdaj ni bilo.
Lahko podvprašanje - kaj in kdaj bo tisto trajno delo?
Jane:
--- Quote from: vidka on September 13, 2014, 02:56:30 PM ---Ja mene pa zanima,že pred časom mi je tisto.internetno odjetje potrdilo zaposlitev. En mesec nazaj,po.tistem pa ne duha me sluha od njih.... Bo kaj? :)
--- End quote ---
Mal jih spomni ;) Trenutno majo neko krizo. Če boš dost zoprna, znajo popustit.
Jane:
--- Quote from: sasa on September 13, 2014, 05:05:00 PM ---Mene tudi zanima splošno, kakšno obdobje me čaka.
--- End quote ---
Mal popazi v službi ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version