Author Topic: POČITNICE NA DUGEM OTOKU  (Read 4020 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

  • Moderator
  • Lipicanec
  • *****
  • Posts: 22833
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
POČITNICE NA DUGEM OTOKU
« on: December 06, 2014, 12:27:10 PM »
V letu 2015 smo zopet na Dugem otoku na počitnicah z delavnicami Ljubo Pelicon Gong in Tea Pelicon.

ASTROHEALING
Otrok se rodi v tistem dnevu in ob uri, ko so nebesna telesa v matematični harmoniji z njegovo individualno karmo. Njegov horoskop je portret, ki predstavlja izziv odkrivanja njegove nespremenjene preteklosti in njene mogoče bodoče rezultate.
Swami Sri Yukteswar
Vabim vas na intenzivni teden ozaveščanja, transformacije in rasti. Vesolje nam vedno ponuja orodja, s katerimi lažje dosegamo rezultate in svoje življenje z lahkoto peljemo na pot k samemu sebi….
Astrologija je orodje, s katerim pojasnimo svojo življenjsko vlogo in najbolj naraven način za spoznavanje svojih talentov, možnosti in radosti, saj nam v osnovi pokaže tudi na vzorce, travme in blokade, ki nam pobirajo energijo.
Kako lahko koristno uporabimo informacije, ki so zapisane v rojstnem horoskopu in kako astrologija sploh deluje, vam bom predstavila skozi tedensko sobivanje na delavnici s programom:
- Kako deluje astrologija
- Rojstni zapisi, kot življenjski zemljevid /vaš osebni horoskop, KDO SEM/
- Usoda in svobodna volja
- Kako lahko uporabimo svoje potenciale /odnosi, delo, denar/
- Kako transformiramo morebitne stresne zapise v rojstni karti
- Zakaj se nam stvari ponavljajo in kako jih preseči
- Osebni pristop, vaje in naloge
Delavnica je namenjena tistim, ki želite spoznati sebe, svoje potenciale in preseči ovire k kreativnemu življenju. S prepoznavanjem danosti in načinov, kako jih preseči, bomo uporabljali različne tehnike: astrologijo in različne druge tehnike za samopomoč, kjer ne bomo govorili na splošno, pač pa se bomo držali vaših osebnih notranjih zapisov in tako skupinsko delavnico individualizirali.
Za udeležbo potrebujete podatke: datum, uro in kraj rojstva
Notranjo odločitev za spoznanje samega sebe in spremembo v izpolnjeno življenje
Izmenjava energije pa je za tedensko delavnico 6x2 uri in dodatno individualno obravnavo /80 €/
Delavnico bom vodila Tea Pelicon.
Če bi me vprašali kdo sem, bi vam odgovorila, da sem človek, ki iz svojih danosti uspem potegniti vse tisto, kar me osrečuje, kar mi življenje osmisli. Sem tudi žena, mama in babica, če napišem samo na kratko, svojo ustvarjalnost pa izražam tudi z delom z ljudmi, s pomočjo različnih tehnik: astrologija, vedeževanje, različne tehnike za osebnostno rast, sveta geometrija in mandale. Vodim tečaje, delavnice, pišem članke in prispevke v revijah in izpod mojega peresa sta nastali tudi dve knjigi. Pri svojem delu združujem različna znanja, na prvo mesto pa postavljam svoje bogate praktične izkušnje preteklega tridesetletnega dela z ljudmi, zadnjih trinajst let tudi kot samostojna podjetnica.


GONG KOPELI

Moja povsem običajna življenjska zgodba, se je v nekem trenutku življenja spremenila, ko sem začel sebe in svoje življenje opazovati globlje. Duša je hrepenela po nečem drugačnem, po izpolnitvi, ne samo na fizičnem nivoju, potreboval sem stik z duhovnim, dušo in harmonijo vseh svetov.

Moje življenje se je začelo spreminjati, ko sem prišel v stik s svojim najglobljim jedrom in ugotovil, da duša poje. Skozi niz dogodkov je v moje življenje pričelo prihajati vse tisto in vsi tisti, kar me je učilo, izpopolnjevalo.

Pred nekaj leti sem imel prvič priložnost igrati na gong Luna in od tistega dneva naprej sem vedel, da sem gong, vibracija in zvok.

Najprej sem opravil izobraževanje pri Mojci Malek v dveh vikend delavnicah zvočne masaže s himalajskimi pojočimi posodami, potem pa še enodnevno delavnico igranja gongov v letu 2010. Takoj naslednje leto pa sem se udeležil tudi večdnevnega izobraževanje pod vodstvom gong mojstra Don Conreauxa in si pridobil Certificate of Attendance Gong Master Training. Ob pojočih posodah in gongu me je prevzel tudi didgeridoo, osnove igranja na inštrument pa sem osvojil na delavnici pri Dušku Mamutu /Dušan Mamut Badovinac Zupanjič/.

Smatram, da le diplome ali certifikati ne pomenijo veliko, če te notranji vidik duše intuitivno ne potegne v spoznavanje različnosti, posledično pa znanja prihajajo v točno določenem ritmu za razvoj. Internet je poln informacij in priročen vir za nabiranje znanja, vendar pa brez izkušnje neposrednega dela z ljudmi, osebne izkušnje, povratne informacije in praktičnega dotika v trikotniku med zvokom, ljudmi in menoj, ne bi bilo pravega rezultata.

V preteklih dveh letih sem po Sloveniji vodil več gong kopeli, tako samostojno, kot tudi s svojimi kolegi in lahko naštejem preko sto organiziranih zvočnih dogodkov, ki so dokumentirani z slikovnim materialom. Poleg tega, pa ne gre zanemariti tudi individualnih zvočnih tretmajev /masaže z tibetanskimi pojočimi posodami ali z gongom/, zelo lepe pa so tudi izkušnje pri delu z živalmi.

Na Dugem otoku bom z vami vsak večer z gongi: Pluton, Venera, Earth Sound Creation in Čao gongom. Kopeli bodo dopolnjevale tibetanske posode, zvončki, didgeridoo, šamanski boben in školjka.

Energetska izmenjava za 6 skupinskih zvočnih tretmajev je 30 €

Gong kopeli bo vodil Ljubo Pelicon.


Namestitev:
termin 1/3 1/3 BM 1/2 1/2 BM 1/1 1/2 BM
21.6. – 28.6. 2014 245 267 263 285 358 380
06.9. – 13.9. 2014 221 243 237 259 332 354
Predvidoma bodo cene enake lanskoletnim, ki so v tabeli. Dodati je potrebno še TT /1€ na dan/ in prevoz /skupinski prevoz za povratno karto je bil lani 60 €/. Popusti so za otroke. Dovolijo se hišni ljubljenčki .
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif