O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
Missy:
Novicke, novicke. :) Moja :B trma se je odlocila, da sprejmem doktorat, pa kar bo pa bo. Nimam nikakrsnih informacij na voljo zdele, k bi mi omogocale dobro pretehtano odlocitev, vem pa, da mi je zabavno delat to raziskavo. Upam da bo prihajajoca sluzba dovolila cas za to, ce ne bo, pa pac ne bom spala spet tri leta. ;D Clovek se vsega navadi. Sporocim, ko pride kaksna druga "karierna" novicka, da dam feedback. ;) Lep dan vsem!
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Missy on July 16, 2014, 10:40:45 AM ---Novicke, novicke. :) Moja :B trma se je odlocila, da sprejmem doktorat, pa kar bo pa bo. Nimam nikakrsnih informacij na voljo zdele, k bi mi omogocale dobro pretehtano odlocitev, vem pa, da mi je zabavno delat to raziskavo. Upam da bo prihajajoca sluzba dovolila cas za to, ce ne bo, pa pac ne bom spala spet tri leta. ;D Clovek se vsega navadi. Sporocim, ko pride kaksna druga "karierna" novicka, da dam feedback. ;) Lep dan vsem!
--- End quote ---
Super novičke, Missy! 8) Uživaj v doktoratu in vsem, kar ti bo prinesel. :-*
Maja:
Missy, dobra odločitev. 8)
Tejka:
Definitivno transformativno leto. Imam zbrko vsepovsod...
Služba na info... Bo rezultat kaj boljši, če vztrajam ali naj iščem drugje? Ni tako kot predstavljajo na razgovoru :-X
Služba splošna: a bo kje kaj normalnega v kratkem?
Biznis: nekaj bi solirala, mednarodna opcija. Kako kaže?
Dediščina: ena alternativna rešitev se kaže. Bo ok?
Potencialni odhod v tujino. Sicer več različnih držav v mislih, ena pa najbolj. Je bp, ali raje gledam kakšno drugo?
Pa še ljubav (totalno na stranskem tiru trenutno), čisto splošno kako kaže v prihodnosti?
Missy:
Pika in Maja: hvala obema! Upam, da se super iztece. 8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version