O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
Maja:
--- Quote from: Tejka on July 17, 2014, 10:41:01 AM ---Definitivno transformativno leto. Imam zbrko vsepovsod...
Služba na info... Bo rezultat kaj boljši, če vztrajam ali naj iščem drugje? Ni tako kot predstavljajo na razgovoru :-X
Služba splošna: a bo kje kaj normalnega v kratkem?
Biznis: nekaj bi solirala, mednarodna opcija. Kako kaže?
Dediščina: ena alternativna rešitev se kaže. Bo ok?
Potencialni odhod v tujino. Sicer več različnih držav v mislih, ena pa najbolj. Je bp, ali raje gledam kakšno drugo?
Pa še ljubav (totalno na stranskem tiru trenutno), čisto splošno kako kaže v prihodnosti?
--- End quote ---
* Dejstvo je, da boš od tod odšla, ker res ni tisto, kar si si predstavljala oz. ni tisto, kar bi želela. Ni pa tako slabo - bodi, dokler še vsaj za silo nekaj je, ker ne pokaže, da bi bilo tako vse slabo, da bi mogla takoj odit.
* Zna se pojavit kaj, ne tako zelo daleč. Kočija, Sodba, 2 diska. Ampak trenutno pa še ostani tu (4 diski in Kralj diskov).
* Internacionalen solo - slika ni najboljša ... :-X
* Glede dediščine se lahko izide.
* A je država, ki jo imaš bolj v mislih, povezna z vprašanjem o samostojnem delu? Skoraj iste karte ... Kot sem že napisala, niso najlepše. Da ne govorim samo o ne najlepših kartah - zaslepljenost, nejasnost, težave, depresija, na koncu še Smrt. :blank: Bo za premislit.
* Hm, v ljubezni se pa zna stanje izboljšat. Pusti preteklost, prihodnost je precej svetlejša.
Tejka:
--- Quote from: Maja on July 17, 2014, 12:26:30 PM ---
--- Quote from: Tejka on July 17, 2014, 10:41:01 AM ---Definitivno transformativno leto. Imam zbrko vsepovsod...
Služba na info... Bo rezultat kaj boljši, če vztrajam ali naj iščem drugje? Ni tako kot predstavljajo na razgovoru :-X
Služba splošna: a bo kje kaj normalnega v kratkem?
Biznis: nekaj bi solirala, mednarodna opcija. Kako kaže?
Dediščina: ena alternativna rešitev se kaže. Bo ok?
Potencialni odhod v tujino. Sicer več različnih držav v mislih, ena pa najbolj. Je bp, ali raje gledam kakšno drugo?
Pa še ljubav (totalno na stranskem tiru trenutno), čisto splošno kako kaže v prihodnosti?
--- End quote ---
* Dejstvo je, da boš od tod odšla, ker res ni tisto, kar si si predstavljala oz. ni tisto, kar bi želela. Ni pa tako slabo - bodi, dokler še vsaj za silo nekaj je, ker ne pokaže, da bi bilo tako vse slabo, da bi mogla takoj odit.
* Zna se pojavit kaj, ne tako zelo daleč. Kočija, Sodba, 2 diska. Ampak trenutno pa še ostani tu (4 diski in Kralj diskov).
* Internacionalen solo - slika ni najboljša ... :-X
* Glede dediščine se lahko izide.
* A je država, ki jo imaš bolj v mislih, povezna z vprašanjem o samostojnem delu? Skoraj iste karte ... Kot sem že napisala, niso najlepše. Da ne govorim samo o ne najlepših kartah - zaslepljenost, nejasnost, težave, depresija, na koncu še Smrt. :blank: Bo za premislit.
* Hm, v ljubezni se pa zna stanje izboljšat. Pusti preteklost, prihodnost je precej svetlejša.
--- End quote ---
Hvala Maja. Med soliranjem in državo ni povezave. No, Dubaj potem ni nek idealen cilj zame, se mi je že pri informacijah o zahtevah za vizo začelo dozdevati, da tole ni ravno... soliranje gre pa za opravljanje projektov za tuja podjetja, večinoma gre za angleški trg.
Škratinja Nagaya:
Kako pa pri meni kaže z ljubeznijo v naslednje pol leta?
Bom nazaj devica postala? :blank:
Bom do takrat prebolela vsaj?
Hvala! :-*
Maja:
--- Quote from: Pika on July 17, 2014, 01:05:36 PM ---Kako pa pri meni kaže z ljubeznijo v naslednje pol leta?
--- End quote ---
2 palici, 10 palic, 4 palice, 6 palic, Sonce.
Same prekle. :laugh:
Saj ni tako slabo.
Boš devica? Kraljica mečev pa res.
Prebolevanje bo počasno. Sprememba je bila huda, šok velik, okrevanje bo dolgo. Razčiščevala boš, kaj je prav in kaj ne, kaj si želiš/zaslužiš in česa ne. Greš na bolje (6 mečev).
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Maja on July 17, 2014, 02:49:26 PM ---
--- Quote from: Pika on July 17, 2014, 01:05:36 PM ---Kako pa pri meni kaže z ljubeznijo v naslednje pol leta?
--- End quote ---
2 palici, 10 palic, 4 palice, 6 palic, Sonce.
Same prekle. :laugh:
Saj ni tako slabo.
Boš devica? Kraljica mečev pa res.
Prebolevanje bo počasno. Sprememba je bila huda, šok velik, okrevanje bo dolgo. Razčiščevala boš, kaj je prav in kaj ne, kaj si želiš/zaslužiš in česa ne. Greš na bolje (6 mečev).
--- End quote ---
Devica Orleanska. :blank:
Kraljica mečev je čustveno in telesno nepotešena.
Čokolada bo šla za med.
Prekle. :o
22 pendrekov? Kozorogovo število. :-X Ne bo dobro.
Upam, da mu bo sonce dovolj skurilo rogove, da se bo vsaj pretvarjal, da je... hmmm... oven.
Prebolevanje ljubezni... ne bi verjela, če ne bi doživela. Upam, da mi nikoli več ne bo tega treba.
Da ne bo kraljica mečev moja zavestna odločitev.
Hvala, Maja!
:-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version