O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (125/149) > >>

Žarek:

--- Quote from: Missy on September 02, 2014, 11:14:37 AM ---K da bi zacutla. :) Vlece me nazaj v Barcelono, borim se kt lev najt neki, kar ni placan manj kokr stanovanje stane. Je opcija, da se najde kej, da mi uspe normalno zivet, ce bi sla u to smer? Vsakic k pomislm, da bi sla nazaj, se mojmu srcku kr zmesa in kri zavre; tisto pristno prvinsko otrosko veselje u men..

--- End quote ---

Ja, v Barceloni bi se tudi zate našlo nekaj solidnega.

Tejka:
Sem itak na vezi z Nevo...  ;) No worries mate ;) :laugh:

Nekaj se nakazuje na možnost dela s tujino. Je to tisto kar naj bi prišlo ali bo kaj drugega? Ker tole, ne vem no... Je prišlo iz nepričakovanega konca.

Žarek:

--- Quote from: Tejka on September 02, 2014, 09:30:50 PM ---Nekaj se nakazuje na možnost dela s tujino. Je to tisto kar naj bi prišlo ali bo kaj drugega? Ker tole, ne vem no... Je prišlo iz nepričakovanega konca.

--- End quote ---

To je to, ja. Vidi se novi začetek, delo bi bilo dobro plačano.

Se pa zelo dobro pozanimaj o vseh stvareh, ker se je izpostavilo nekaj, kar nakazuje na stvari, ki ne bodo izpolnjene v tvojih pričakovanjih. Več informacij o tem boš pridobila, če/ko se pozanimaš o situaciji, ki jo omenjaš.

Tejka:

--- Quote from: Žarek on September 02, 2014, 10:00:13 PM ---
--- Quote from: Tejka on September 02, 2014, 09:30:50 PM ---Nekaj se nakazuje na možnost dela s tujino. Je to tisto kar naj bi prišlo ali bo kaj drugega? Ker tole, ne vem no... Je prišlo iz nepričakovanega konca.

--- End quote ---

To je to, ja. Vidi se novi začetek, delo bi bilo dobro plačano.

Se pa zelo dobro pozanimaj o vseh stvareh, ker se je izpostavilo nekaj, kar nakazuje na stvari, ki ne bodo izpolnjene v tvojih pričakovanjih. Več informacij o tem boš pridobila, če/ko se pozanimaš o situaciji, ki jo omenjaš.

--- End quote ---

Se bom vsekakor pozanimala. Zaenkrat je bilo le omejeno, da je možnost dela zame. Je pa firma bolj v startni fazi, ne vem sploh kaj pričakovati, kakšno delo bi sploh opravljala... Bom poročala kako se bo tole odvijalo. Hvala :-*

Jane:
Zdaj bom jaz počasi huda a bo un bebec-se opravičujem izrazu, plačal ali ne  >:D

Pa še eno pitanje, a se bo moje dete v redu počutilo v šoli? Je prvošolček, pa mame smo mal občutljive in nas skrbi :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version