O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (135/149) > >>

sasa:

--- Quote from: Žarek on September 08, 2014, 10:20:27 PM ---
--- Quote from: sasa on September 08, 2014, 11:41:48 AM ---Žarek, glede na to, da smo sedaj odpravili pregrado, me zanima, kako kaže z zanositvijo.

--- End quote ---

V redu kaže, pa tudi časovno kaže zelo v redu.

--- End quote ---

Hvala, Žarek, si tega tudi želiva oba.

Andres:
Ker tej temi ne sledim najbolje sem komaj danes videl, da bi bilo smotrno odpreti novi del. Torej  Tarot 9.. del - vpogled in osebna vprašanja

Andres

Missy:
No, bom pa jes tazadna, k kraca v ta del.  8) :)

Žarek, feedback: dobila ponudbo v Barceloni, kot si rekel. :) Izjemno si jo želim sprejet, pa bi te prosila, če pogledaš, če bo po tem prvem ponujenem profesorskem mestu še kaj ponujenega, da lahko ostanem, ali ne? Se mi bo finančno izplačala pot? Kaj pa karierno?

Plus če lahko pogledava, kaj bo z mojim križem: pošteno sem se poškodovala in ne morem niti vstat sama. Se bo popravilo ta teden?

Hvala za odgovore in še enkrat čestitke pri tvoji interpretaciji kart!! :)

Pozdravček vsem!

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Pika on September 04, 2014, 06:20:13 PM ---
--- Quote from: Žarek on August 29, 2014, 10:01:22 PM ---
--- Quote from: Pika on August 29, 2014, 09:02:41 AM ---
--- Quote from: Žarek on August 21, 2014, 01:40:07 PM ---
--- Quote from: Pika on August 21, 2014, 09:20:55 AM ---Hmmmm. Meni tudi eni ne plačajo naročila.
Bodo plačali?
Hvala!  :-*

--- End quote ---

Bodo plačali.

Vendar, če pride do situacije v kateri bi jih morala na to opomniti, stori to na prijazen način (v to sicer ne dvomim, vendar vseeno te opomnim).

--- End quote ---

Par dni nazaj prijazno opomnila, da jih roba čaka (hvala bogu iz "zaloge").
Poniknili.
Bi se dalo malo pogledat, ali se bodo v kratkem zbudili? Bodo plačali?
Hvala!  :-*

--- End quote ---

Pika, bodo se zbudili najkasneje do 10. septembra. Bodo plačali.

--- End quote ---

Še šest dni in vpogledu bo potekel rok trajanja.  :D
Navijam, da se zbudijo in plačajo.
Ker res rabim denar.

(Kupila sem spodnje gate na kredit.)

--- End quote ---

Samo še jutri, torej.
Pojutrišnjem jih pošljem v maloro, njihovo robo pa v Zagreb.

Žarek:

--- Quote from: Missy on September 09, 2014, 02:37:57 PM ---No, bom pa jes tazadna, k kraca v ta del.  8) :)

Žarek, feedback: dobila ponudbo v Barceloni, kot si rekel. :) Izjemno si jo želim sprejet, pa bi te prosila, če pogledaš, če bo po tem prvem ponujenem profesorskem mestu še kaj ponujenega, da lahko ostanem, ali ne? Se mi bo finančno izplačala pot? Kaj pa karierno?

--- End quote ---

--- Quote from: Missy on August 28, 2014, 03:20:31 PM ---
--- Quote from: Žarek on August 28, 2014, 03:02:33 PM ---
--- Quote from: Missy on August 28, 2014, 02:40:05 PM ---Zarek, podvprasanje, ki pa to ni. :) A je sansa, da pridem nazaj v Ljubljano delat?  :D Pozicija fantasticna, poslala prosnjo, zdej me pa sam firbec. :)

--- End quote ---

Da, Missy, brez dvoma boš prišla delat v Ljubljano.

Časovno pa se ne bom opredeljeval.

--- End quote ---

Ohhh!!!  8) Jes sm cis vesela zdej. No, tut ce se casovno nisva opredelila in ni nujno to ta sluzba, sm cis vesela. Men moja Ljubljana manjka.  :embarrassed:

--- End quote ---

Predvidevam, da še nisi dobila odgovora glede te situacije v Sloveniji? Vidiš, ko sem takrat omenil, da se časovno ne bom opredeljeval, je bilo mišljeno nekaj v to smer. Rezultat je bil, da boš dobila pozitiven odgovor, da si sprejeta. Vendar te časovno letos tam nisem videl. Zato sem napisal, da se časovno ne bom opredeljeval. Dober teden pozneje pa si spraševala za Barcelono in mi s tem vse skupaj potrdila.

Glede Barcelone in ponujenega mesta po tem obodbju. Da, bodo možnosti za naprej, prav tako se bo izplačalo finančno in karierno. Dobre karte so bile.

--- Quote from: Missy on September 09, 2014, 02:37:57 PM ---Plus če lahko pogledava, kaj bo z mojim križem: pošteno sem se poškodovala in ne morem niti vstat sama. Se bo popravilo ta teden?

--- End quote ---

Stanje se bo uredilo. Morda ne ravno do konca tedna, vendar bo vse v redu.

--- Quote from: Missy on September 09, 2014, 02:37:57 PM ---Hvala za odgovore in še enkrat čestitke pri tvoji interpretaciji kart!! :)

--- End quote ---

Hvala, Missy. Sicer opažam, da časovno vseh situacij vseeno ne zadanem. En primer je recimo Pika, katero bi do današnjega dneva moral kontaktirati kupec, pa je še ni. V to smer še bo potrebno delati. :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version