Sem tik pred eksplozijo... Vse me j**e. Od financ do joba, mulca, živcev, dediščina, stanovanje, tudi odhod kamorkoli se dodatno kompicira,... A se grem kar pod vlak vržt al raje iz nebotičnika 
Odvisno, če si zemeljsko al zračno znamenje?

Sem mal pokuknila tvojo situacijo, zdaj, ne vem, al je tvoj post bil samo "irc", ali pa med vrsticami vprašanje, kdaj bo bolje

. Če te ne zanima, pa ne beri

Zate keltski križ

Hja...rada bi mir, zadovoljstvo, uravnovešenost (ane, kdo pa ne...), pa nekam ne moreš it naprej. Morala bi prešaltat v novo čustveno stanje, ovira te pa, ne vem, preveč čustvenosti trenutno, preveč emocij, strasti, morda tudi ljubezen zravn povrh vsega...skratka nujno bi se morala nekako umirit. (mislim, kot da ne veš že tega, sam kaj, ko so to rekle še karte...)
Za preteklost kaže prehod od "srečne družine" do hudička...na delu negativne, hinavske energije, občutka ujetosti, nemoči...
Ampak kaže, da boš kmalu šla na bolje...kaže ti pomoč, poštenje, vizijo, čast...dobro počutje, uravnovešenje...Počutiš se utrujeno od tega, da se moraš neprestano borit za svoj obstanek, okolica pa te poziva, da bodi stvarna, pa presekat čustva. Nč te ne pustijo dihat, sam gremo naprej naši, odločitev, kao v skladu z zakonom, pa naredi, kar moraš. Tvoje strahove, da ti nič ne gre, moraš presekat. Mogoče pa tudo to pomeni Kraljica mečev (meči, s katerimi presekaš, pa še simbolika zraka oz. uma so), na poziciji kako te vidi okolica oz. vpliva nate. Imaš kolo sreče in to se obrača, v obe smeri. Če je v slabem, se obrača tudi na dobro. In tudi pomeni, da si odrajžala prvi del poti, da si dosegla nek vmesni cilj. Izid: Pravica - poštenost, zakon, pravičnost, red.
Pa še moj dodatek....vsako jutro (po knjigi Čarobnost) napiši 10 stvari, za katere si hvaležna...Napiši vsak stavek in se zahvali: Hvaležna sem za lep dan...za dišeče jutro...za to, da sem zdrava...da sta otroka zdrava....da živimo v miru....da je listje zeleno in lahko diham kisik...vedno se najde

Probaj