Danes pa tako zelo prazna, brez energije in prave volje...
Kar nekam bi se zavlekla...
T
ti dela
na N
, ali je to? Pozdravi se 
Takšno bolj apatično stanje traja že kar nekaj dni...
Sem v obdobju, ko imam eksakten T plutona v opoziciji na N sonce in eksakten T urana v kvadratu na N venero...potem še tranzit neptuna v opozicji na P merkurja (vladar moje karte)
Pa še T plutona v trigonu na P venero...
Ne vem, tale T plutona dela opozicijo na moj stelij (mars,sonce,venera) že mislim, da vsaj 1 leto in T urana kvadrat na moj stelij prav tako že vsaj 1 leto...
Pa tudi T neptuna na vladarja karte P merkurja zna trajati...
Sem šla pogledat, T plutona je začel opozicijo na N marsa v začetku leta 2012, no in sedaj smo že 2014, pa da pride še na venero, no ti tranziti se končajo v začetku leta 2017...
No in takrat se že usede T neptun točno na dsc...
Ja, pluton hoče mojo preobrazbo, ampak jaz se transformiram že od rojstva, kaj češ, zgleda je to moja usoda...Lahko bi vedela, glede na to, da imam plutona v 1. hiši v konjunkciji z uranom, da se bo moja persona, moja maska preobražala stalno...
Utrujena sem že od tega, stalno neke preizkušnje, stalno preizkušanje moje notranje moči...Očitno sem še notranje premehka, pluton hoče še več tiste prvinske energije, sprejetosti negativnosti, temačnosti...Mater mi gre to res že na živce...

Drugače pa Cvetka hvala za tvoje lepe želje