Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol 31. del

<< < (63/89) > >>

sanjalka:

--- Quote from: Maja on July 22, 2014, 08:58:35 AM ---Ja, ampak bila bi postavljena v novo okolje, brez znanja ...  :blank:
Pa odgovornost ...  :blank:
Ker tu govorimo o najvišjem vodilnem položaju ...  :blank:
--- End quote ---

Ja, saj to je tisto zate,najvišji vodilni položaj ;) (pluton na mc)
in odgovornost (vladar horoskopa saturn v t na soncu)
pridobivanje novega znanja vedno znova in znova (luna v strelcu)
ja, ne kolebaj, ampak samo vzemi in se vrži v vodo in boš videla kako dobro boš plavala ;)

Maja:
Ja, se zavedam teh položajev in imam mešane občutke.  :blank: To niso samo slabi občutki ...

Prej sem si rekla, da itaksem že privolila, zdaj grem samo še naprej in bom videla, kaj bo. Tranziti so tudi čisto za tole. Pa če gledam ... Pozno jeseni bo  :Sa šel iz  :So in 10. hiše - lahko rečem, da bo do takrat led prebit in bo teklo lažje?

sanjalka:

--- Quote from: Maja on July 22, 2014, 10:45:26 AM ---Ja, se zavedam teh položajev in imam mešane občutke.  :blank: To niso samo slabi občutki ...

Prej sem si rekla, da itaksem že privolila, zdaj grem samo še naprej in bom videla, kaj bo. Tranziti so tudi čisto za tole. Pa če gledam ... Pozno jeseni bo  :Sa šel iz  :So in 10. hiše - lahko rečem, da bo do takrat led prebit in bo teklo lažje?

--- End quote ---

Pomeni, da ti je saturn na sonce prinesel nagrado in jo kot tako sprejmi odgovorno in hvaležno. To ti zna prinesti sadove še nadaljnjih cca 30 let, kolikor traja saturnov krog, seveda če pravilno izpolnjujemo njegove zahteve in naloge. Sedaj si tudi v 1. saturnovem povratku, kar pomeni, da si prvi krog oddelala in sedaj greš v novega, se pravi se piše novo obdobje...In tudi p luna ti je prečkala asc...Ja, čaka te novo obdobje :)

Maja:
Saj to je to!
Lahko imam dolgoročne koristi! Zato je samo za zagrabit!

Ne znam povedat, kako čutim ... Mogoče sem zmešana ... Ampak tole me vleče že od lanskega leta tako hudo, magnetično, karmično, usodno ... To okolje, ta človek (mimogrede, te lahko prosim, bi lahko vrgla uč na sinastrijo, ki sem jo nalepila v Olajšaj se malo ... sicer ure ne vem, ampak vseeno so eni podatki), zavohala sva se že prvič in kot slišim, so bile obojestranske misli v obe smeri. Da se najde en popoln neznanec, ki sem mu popolna neznanka, se pa razvije kaj takega ...  :o

sanjalka:

--- Quote from: Maja on July 22, 2014, 11:16:34 AM ---Saj to je to!
Lahko imam dolgoročne koristi! Zato je samo za zagrabit!

Ne znam povedat, kako čutim ... Mogoče sem zmešana ... Ampak tole me vleče že od lanskega leta tako hudo, magnetično, karmično, usodno ... To okolje, ta človek (mimogrede, te lahko prosim, bi lahko vrgla uč na sinastrijo, ki sem jo nalepila v Olajšaj se malo ... sicer ure ne vem, ampak vseeno so eni podatki), zavohala sva se že prvič in kot slišim, so bile obojestranske misli v obe smeri. Da se najde en popoln neznanec, ki sem mu popolna neznanka, se pa razvije kaj takega ...  :o

--- End quote ---

Daj jo prosim napopaj v astrološke sobane, pa bomo tam malo pokomentirali... ;)
Ja tvoja luna v strelcu bi sedaj poletela od navdušenja, satrun pa zahteva prizemljenost...Se pravi navdušenje s prizemljenostjo, z zavedanjem in odgovornostjo in hvaležnostjo in ponižnostjo...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version