Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol 31. del

<< < (14/89) > >>

Tea:

--- Quote from: Pika on July 03, 2014, 06:56:42 PM ---Super se bere, Tea.
Mi tudi šibamo v nedeljo na Cres.. no če pridete kaj mimo Pogane, saj veste... rumen kanu, na balin postrižen veslač, majhen otrok in temnolasa ženska, ki veslača komandira in kritizira.  :D
Vedno gledamo s trajekta itd., če bomo kake delfine videli, ampak nikoli nimamo te sreče. Za hčero bi sploh bilo to veliko doživetje.
Uživajte!  :-*

--- End quote ---

O lepo Pika. Midva se še ne vračava. Na Malem Lošinju bova okoli 27.7.

Včeraj prespala, če se temu lahko tako reče v Komiži. Premetavalo je celo noč, tako da sva zaspala šele proti jutru. Močan popoldanski zahodnik je ustvaril večje valove, ki so delali nemirno luko.
Sicer pa je Komiža krasno mestece, ki je vredno ogleda. Zjutraj sva štarta do Biševega, si ogledala modro špiljo, zdaj pa šibava proti Korčuli. Vetra ni, tako da se bova ustavila še na jugu Visa v zalivu, skuhala kosilo in se naplavala, da počakava popoldanski maestral.

Imejte se fajn - pošiljam obilo sončka in morskega pridiha

cvetka:
Na Komiži mi je ostala v zelo lepem spominu ena plažica s kamenčki, vse sorte barve so bili; kar ene 10 let sem jih imela v kozarčku, sedaj sta jih pa vnuka malo pogubila - so bili pa primerni za nekaj ur igranja.

Midva pa jutri odrineva na morje. Se ne bomo brali vseh 7 dni, vas bom pogrešala.

Škratinja Nagaya:
Uživajta, Cvetka!  :-*
Mi pa odrinemo v nedeljo. Vas bom tudi jaz vse pogrešala.

Maja:
Uživaj, cvetka.

Tudi ti, Pika. A tebe tudi ne bomo brali?

Škratinja Nagaya:
Verjetno ne.
Ker nisem najbolj spretna s hrvaskim internetom.
Sem vklopila tisti paket za 10 eur in mi je uspelo placati 30 eur.  :-X
Jutri bom pa se klofala po tipkovnici.  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version