Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol 32. del

<< < (48/77) > >>

Maja:
O, pa vidim, da je nekaj ljudi v tej službi tudi negativcev ... Baje je sobar širil novico, da nisem nič oprala zadnjič. 4 stroje sem oprala, posušila, zložila pa še v shrambo sem mu nesla, da bo ja čim več narejeno. Bom govorila s sodelavcem, ki je trenutno nadrejeni, da ne bo kdaj kaj narobe.

Šupak jedan.

Škratinja Nagaya:
Njegova tarča kar kliče po špičaku.

Žarek:

--- Quote from: Maja on August 17, 2014, 08:57:37 AM ---O, pa vidim, da je nekaj ljudi v tej službi tudi negativcev ... Baje je sobar širil novico, da nisem nič oprala zadnjič. 4 stroje sem oprala, posušila, zložila pa še v shrambo sem mu nesla, da bo ja čim več narejeno. Bom govorila s sodelavcem, ki je trenutno nadrejeni, da ne bo kdaj kaj narobe.

Šupak jedan.

--- End quote ---

Osebno bi rekel, da ne gre za negativno osebo. Stvar je obrnil v svojo korist, predvsem zaradi dominance iz tvoje smeri. Verjetno katerega izmed tvojih dosežekov ni dobro sprejel oziroma drugače povedano, bil je malo fauš.

Gloria82:

--- Quote from: Maja on August 17, 2014, 08:57:37 AM ---O, pa vidim, da je nekaj ljudi v tej službi tudi negativcev ... Baje je sobar širil novico, da nisem nič oprala zadnjič. 4 stroje sem oprala, posušila, zložila pa še v shrambo sem mu nesla, da bo ja čim več narejeno. Bom govorila s sodelavcem, ki je trenutno nadrejeni, da ne bo kdaj kaj narobe.

Šupak jedan.

--- End quote ---

To je pa to...vedno se najde nekdo, ki pokvari sliko.
Če se ne najde kak negativec, se pa najde hinavec  ::)

Škratinja Nagaya:
Maja, če je tip negativec, ga kot takega poznajo in bodo njegove komentarje vzeli z rezervo.
Nič bat.  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version