Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol 32. del
Maja:
O, pa vidim, da je nekaj ljudi v tej službi tudi negativcev ... Baje je sobar širil novico, da nisem nič oprala zadnjič. 4 stroje sem oprala, posušila, zložila pa še v shrambo sem mu nesla, da bo ja čim več narejeno. Bom govorila s sodelavcem, ki je trenutno nadrejeni, da ne bo kdaj kaj narobe.
Šupak jedan.
Škratinja Nagaya:
Njegova tarča kar kliče po špičaku.
Žarek:
--- Quote from: Maja on August 17, 2014, 08:57:37 AM ---O, pa vidim, da je nekaj ljudi v tej službi tudi negativcev ... Baje je sobar širil novico, da nisem nič oprala zadnjič. 4 stroje sem oprala, posušila, zložila pa še v shrambo sem mu nesla, da bo ja čim več narejeno. Bom govorila s sodelavcem, ki je trenutno nadrejeni, da ne bo kdaj kaj narobe.
Šupak jedan.
--- End quote ---
Osebno bi rekel, da ne gre za negativno osebo. Stvar je obrnil v svojo korist, predvsem zaradi dominance iz tvoje smeri. Verjetno katerega izmed tvojih dosežekov ni dobro sprejel oziroma drugače povedano, bil je malo fauš.
Gloria82:
--- Quote from: Maja on August 17, 2014, 08:57:37 AM ---O, pa vidim, da je nekaj ljudi v tej službi tudi negativcev ... Baje je sobar širil novico, da nisem nič oprala zadnjič. 4 stroje sem oprala, posušila, zložila pa še v shrambo sem mu nesla, da bo ja čim več narejeno. Bom govorila s sodelavcem, ki je trenutno nadrejeni, da ne bo kdaj kaj narobe.
Šupak jedan.
--- End quote ---
To je pa to...vedno se najde nekdo, ki pokvari sliko.
Če se ne najde kak negativec, se pa najde hinavec ::)
Škratinja Nagaya:
Maja, če je tip negativec, ga kot takega poznajo in bodo njegove komentarje vzeli z rezervo.
Nič bat. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version