Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Olajšaj se malo. Šesti del.
Gloria82:
U to pa se ze bere mucno.
A ni dobu (hopa cupa) da je bil tak?
Jaoo
V glavnem Sasa, konec dober, vse dobro.
Cestitke!
sasa:
Gloria,
oprosti, ampak na njegovem mestu bi tudi jaz znorela, ker da pišeš seminarsko, v njej navedeš metode, potem jih pa ne znaš našteti... Ker kot profesor je izjemno dober predavatelj in vsaj 5x je ponovil, kaj bo spraševal.
cvetka:
Jaz bi pa rada odprla nov del za Olajšanje, pa sploh ne vidim možnosti na meniju?
Maja:
Cvetka, tukaj je nov del. KLIK ;)
Andres:
--- Quote from: Azeleja on September 21, 2014, 08:53:36 AM ---Ni treba več pisati vaših komentarjev!
Grem drugam kjer te sprejmejo takšnega kot si. Kjer ne pričakujejo nič in je vse bolj svobodno.
Zamislite se tudi nad sabo zakaj ste se nekatere javile in komentirale. Mar ste zdravile svoje ogledalo!?!
Lep dan in Srečno vsem.
--- End quote ---
Tebe sem nekako spregledal. Verjetno nisem bil gor v času ko si bila ti in tako gredo nekateri komentarji mimo mene. Nočem te degradirat, ker sigurno imaš kakšen potencial. Morda si dobra kuharica in posledično bi celo kakšen recept napisala. Morda se ukvarjaš z nečem kar se mi ostali ne in imaš na tej liniji tudi prednost pred nami. Kljub vsemu sem pogledal tvoje komentarje in po večini bi rada da se ti pošloga ali kaj v tej smeri. No, treba je razumeti, da vse ki so ti odgovorile tudi nekaj nudijo in posledično se jim da tudi hitreje odgovor kot tebi, saj če daš tudi dobiš. Podobno kot pri seksu. Če ženska da tudi dobi. V nasprotnem si doma nohte grize.
Andres
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version