Jaz bi tudi. 
Malo bi tipe pretipala. 
Kolega umetnik v tujini. Mrknil. Bo vzdrževal mrkovito stanje ali je to samo prehodno obdobje? Užaljen? Bova nadaljevala prijateljstvo?
Kolega Slovenec, ampak zadnje tedne izseljen. Kam pelje najin odnos? Kako se bo razvijal? Jaz ne čutim več od prijateljstva. Zaenkrat.
Hvala! 
Ma, mark ne bo trajal. Saj še noben mrk ni trajal.
Zdaj je komunikacija res bolj "kruljava", ampak že v zelo sedanji sedanjosti spet dogajanje.
Uh, tole drugo je pa zanimivo ... Je pa ni. Pa je pa ni. Pa ni pa je. Pa ne moreš definirat kaj je pa kaj ni. Marsikaj se še skriva pod površjem. Za avanturo idealno, če bi jo želela ... Ampak bi pa to lahko na površje privleklo kaj iz podzemlja, tam je pa marsikaj.

So me nasmejali tvoji odgovori.
V glavnem... glede prvega. Sedanja sedanjost je taka, da sem mu zjutraj poslala čestitke za otvoritev razstave.

No če ga ne spotika surla, ker na povabilo nisem priletela gor, potem upam na nadaljevanje komunikacije.
Glede drugega.
Zatrapan že predolgo, neprimeren kandidat za avanturo, bi rad kaj več, tudi ni tip za avanture, jaz pa tudi ne.

Avantur se ne grem več. Še tista, ki je bila, je meni pomenila veliko več kot to.
Nak. Jok brate. Odpade.
No pač tako je, da se ne odzivam na dvorjenja, ker z moje strani ni kemije, zadnjič razložil, da čaka name, jaz se zato stalno umikam... Mah.

Čisto preveč kul človek.