O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja
Nena:
Iiiiii...jaz tudi, jaz tudi....
Sodelovanje z eno osebo....se bo kaj konkretnega in uspešnega razvilo ? Hvalaaaaa :-*
Maja:
--- Quote from: Nena on October 18, 2014, 02:54:25 PM ---Iiiiii...jaz tudi, jaz tudi....
Sodelovanje z eno osebo....se bo kaj konkretnega in uspešnega razvilo ? Hvalaaaaa :-*
--- End quote ---
Jaaaa, lahko se razvije. :)
V bistvu lahko skupaj ustvarita res nekaj posebnega. Če bosta dobro sodelovali, bo veljalo 1+1=3.
Missy:
Sicer malo pozna, a zato nič manj firbčna. :) Sam proces selitve in prilagoditve; nama bo uspelo spravit vse stvari dol brez naglice in brez tega, da bi to predstavljalo večji finančni zalogaj? Kako kaže s stanovanjem: bova končno našla nekaj, kar bo po najinih željah a finančno dosegljivo? In še kdaj lahko pričakujeva, da se bodo zvezde poklople in bo selitev speljana?
Hvala vnaprej!
Nena:
--- Quote from: Maja on October 18, 2014, 05:21:46 PM ---
--- Quote from: Nena on October 18, 2014, 02:54:25 PM ---Iiiiii...jaz tudi, jaz tudi....
--- End quote ---
Jaaaa, lahko se razvije. :)
V bistvu lahko skupaj ustvarita res nekaj posebnega. Če bosta dobro sodelovali, bo veljalo 1+1=3.
--- End quote ---
Oooooooo hvala Maja....mi je vsec
Ooooooo hvala Maja....mi je vsec
Maja:
--- Quote from: Missy on October 18, 2014, 09:53:51 PM ---Sicer malo pozna, a zato nič manj firbčna. :) Sam proces selitve in prilagoditve; nama bo uspelo spravit vse stvari dol brez naglice in brez tega, da bi to predstavljalo večji finančni zalogaj? Kako kaže s stanovanjem: bova končno našla nekaj, kar bo po najinih željah a finančno dosegljivo? In še kdaj lahko pričakujeva, da se bodo zvezde poklople in bo selitev speljana?
Hvala vnaprej!
--- End quote ---
Selitev se lahko zgodi v okvirih finančnih zmožnosti, če pa bo šlo malo čez, pa nič hudega, ker sta plan naredila z res minimalnimi pričakovanimi izdatki. Seveda lahko najdeta stanovanje, ki bo idealno - se mi zdi, da lahko kar v precej kratkem času.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version