O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja
Tejka:
--- Quote from: Maja on September 16, 2014, 01:36:39 PM ---
--- Quote from: Tejka on September 16, 2014, 01:28:59 PM ---Kaj se zgodi, če dejansko dam odpoved?
--- End quote ---
Svoboda in z njo olajšanje ... In s tem nove, druge, skrbi.
Splošno sem še pogledala, kaj bo s tole službo in sem dobila zanimive karte:
10 čaš, Svet, Zvezda, Norec, 8 diskov. :o
Pa še, kaj bo, če ostaneš ... Jaz bi rekla, da malo, malce še počakaj. Ravnaj preudarno, pametno, postavi mejo in izrazi svoj prav. Postavi se zase. Potem bi lahko šlo v nekoliko lažjem duhu naprej, ne bo pa idealno. Žal še vedno precej občutkov nemoči in ujetosti.
--- End quote ---
Poročam... Je dejansko boljše. Vrnil se je prejšnji nadzorni, ki dela večino časa, gdč nesposobna je izjemoma "za volanom" jo bolj ali manj vsi ignoriramo. S tem nadzornim se čisto ok štekam, je sposoben, fer, dobro dela, vzdušje ok. Se malce lažje diha spet. Sicer plača in delo ostajata bedna, je pa vsaj vzdušje večinoma bp. :)
Nadaljujem z delom in hkrati z iskanjem česa boljšega :)
Žarek:
Če ima kdo vprašanja naj napiše. :)
Tea:
O hvala
Pripravljam in v mislih imam eno delavnico, pa te prosim za pogled, če je Ok oz. bi se to dalo izpeljat v moje in njihovo dobro?
Hvala :)
Žarek:
--- Quote from: Tea on September 25, 2014, 07:51:41 AM ---O hvala
Pripravljam in v mislih imam eno delavnico, pa te prosim za pogled, če je Ok oz. bi se to dalo izpeljat v moje in njihovo dobro?
--- End quote ---
Ta delavnica se kaže kot zelo v redu, v dobro vseh. Dosežki, priznanja in ljubezen pa govorijo o tem, da se bo delavnica izpeljala pozitivno.
Tea:
--- Quote from: Žarek on September 25, 2014, 08:50:30 AM ---
--- Quote from: Tea on September 25, 2014, 07:51:41 AM ---O hvala
--- End quote ---
Ta delavnica se kaže kot zelo v redu, v dobro vseh. Dosežki, priznanja in ljubezen pa govorijo o tem, da se bo delavnica izpeljala pozitivno.
--- End quote ---
o, to je pa zelo spodbudno HVALA :-*
grem kar na delo in v pripravo
Hvala Žarek za vpogled :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version