Žarek...izpit sem pogrnila...kako, zakaj?!?
Kaj delam narobe?!
Ja, a veš, to je vprašanje tistega tipa, ko se najprej pomisli na razlog, da se nisi pripravila na izpit.
Jaz sem sicer kar konkretno analizo naredil glede tvojega vprašanja. Ali je to isti izpit za katerega si pred tednom spraševala?
Kar nekaj dejavnikov kaže na to, da je bilo precej nekega druženja. Morda celo kratkih službenih ali osebnih potovanj (tole je mišljeno bolj brum brum z avtom). Skratka, vidi se druženje in neki premiki sem pa tja.
Z nečim si se morala tudi kar konkretno ukvarjati. To je tako. Ta zadeva je lahko povezava s tistim omenjenim druženjem zgoraj in tistimi brum brum potovanji, če jih tako poimenujeva. Lahko pa je ta zadeva mišljena še dodatno zraven že zgoraj omenjenega, in sicer, da si se z neko dejavnostjo kar konkretno ukvarjala.
Pa še eno stvar imava, ki je prav tako vplivala na ta izzid. Imava neke odločitve na čustvenem področju. Bilo je to kar nekaj konkretnega razmišljanja o nekih stvareh. Karte morda malo nakažejo v smer razmišljanja o previdnosti ali žrtovanju glede neke zadeve.
Tista konkretna stvar, ki se je pokazala kot največja težava, je, da je bilo neko konkretno čustveno razmišljanje, ki te je potem oviralo pred in med izpitom (na splošno bo tole verjetno tisto v smislu »bom zmogla?«, »sem se dovolj pripravila?« in podobno.
In potem kot drugo se pokaže neko druženje. To boš sama vedela kaj naj bi to pomenilo. Je bilo to v poslovnem ali osebnem življenju. Čisto takole se mi zdi, da je tole šlo bolj za zasebne zadeve in ne samo poslovne. Morda še tisti brum brum omenim, če je kaj na njem. Morda si imela malo več opravkov kot običajno ali pa so ti opravki bili drugačni kot običajni. Pač neki premiki se vidijo in tole je nekako povezano.
Tako, da kar ti lahko iz tega svetujem je, da se za naslednjič sproščeno pripraviš v stilu »znam in zmorem«. In takrat, ko se pripravljaš na izpit se osredotoči zgolj na pripravo na izpit. Ko počneš eno stvar počni eno, ko počneš drugo počni drugo. Ne vse hkrati.
Tako, da malo po malo se je nabiralo, in očitno je bilo dovolj, da se zadeva na koncu ni pozitivno opravila. Naslednjič se pred izpitom manj obremenjuj.
Mimogrede, če ni zasebno, a že imaš določen naslednji termin za omenjeni izpit? Čisto tako na splošno me zanima, ker dobim rezultat za kar precej časa naprej, in sicer za konec julija (zdi se mi malo dolgo obdobje). No, saj ni važno. Vse dobro za naprej.