O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja
Žarek:
--- Quote from: hannah on January 24, 2015, 02:32:58 PM ---
--- Quote from: Žarek on January 24, 2015, 02:18:53 PM ---
--- Quote from: hannah on January 24, 2015, 01:53:16 PM ---Ugotavljam, da sem zamudila tole danes. Se pa zato kar postavljam v vrsto, za kdaj drugič.
Sicer me zanima bolj tako na splošno, kako kaže. Nekam prazno se počutim, brez nekega tapravega cilja...
--- End quote ---
Na splošno boš svoje trenutno stanje v prihodnosti brez težav premagala.
Kariera ti gre trenutno odlično od rok, vse stvari lepo tečejo, nikakršnih težav. Za naprej se kaže kar dosti aktivnosti na tem področju, neka situacija pa se bo še izboljšala. Odnos bo super, morebitne težave se bodo reševale enostavno.
Finančno se ti sicer nekaj dogaja, vendar se ne bom spuščal v podrobnosti.
Na ljubezenskem področju se tudi vidi nekaj. Čakajo te izpolnjene želje in presenečenje. Premiki v še bolj pozitivno smer.
:)
--- End quote ---
Hvala za tako hiter odgovor! Lepo je prebrat kej pozitvnga. :)
--- End quote ---
Me veseli, da ti je všeč. :)
Žarek:
Če koga zanima, kaj ga čaka v februarju, naj napiše. :) Danes bodo napovedi malo bolj obširne kot ponavadi. ;) Odgovarjal vam bom čez par ur. :P Vabljeni! ;D
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Žarek on January 26, 2015, 06:22:23 PM ---Če koga zanima, kaj ga čaka v februarju, naj napiše. :) Danes bodo napovedi malo bolj obširne kot ponavadi. ;) Odgovarjal vam bom čez par ur. :P Vabljeni! ;D
--- End quote ---
Jaz imam pa prav senzorje za tole. :laugh:
Vsekakor me zanima. Sama ušesa so me. No... oči. :D
Hvala! :-*
cvetka:
--- Quote from: Žarek on January 26, 2015, 06:22:23 PM ---Če koga zanima, kaj ga čaka v februarju, naj napiše. :) Danes bodo napovedi malo bolj obširne kot ponavadi. ;) Odgovarjal vam bom čez par ur. :P Vabljeni! ;D
--- End quote ---
Jaz sem tudi firbčna. Hvala ti.
hannah:
Tudi mene firbec matra.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version