O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja
Žarek:
--- Quote from: cvetka on January 26, 2015, 06:39:52 PM ---
--- Quote from: Žarek on January 26, 2015, 06:22:23 PM ---Če koga zanima, kaj ga čaka v februarju, naj napiše. :) Danes bodo napovedi malo bolj obširne kot ponavadi. ;) Odgovarjal vam bom čez par ur. :P Vabljeni! ;D
--- End quote ---
Jaz sem tudi firbčna. Hvala ti.
--- End quote ---
V začetku meseca lahko pričakuješ dobre novice, napredovanje in uspeh na vseh področjih. Situacije, ki so se pred kratkim počasi začele premikati, se bodo v prihodnje pozitivno razvijale.
Na poslovnem področju pokaže odlično. Že na začetku meseca bo zanimivo. Imela boš celo neke prednosti pred ostalimi, prav tako srečo in uspeh. Finančno bo v redu, vendar pa vidim možne odločitve. Morda si finančno lahko v tem mesecu malo previdna.
V ljubezni se dogaja kar veliko. Super bo.
19. bo še posebej zanimiv dan, saj se bo vse razvijalo super. Morda pa boš takrat kam odpotovala, lahko osebno ali poslovno. Lahko gre tudi za kratek izlet.
Od 19. dalje bo preostanek meseca čudovit na vseh področjih. Veliko se bo dogajalo, dobre in pozitivne situacije.
:)
Žarek:
--- Quote from: hannah on January 26, 2015, 07:00:42 PM ---Tudi mene firbec matra.
--- End quote ---
V februarju se pokažeš kot zelo pogumna in aktivna. Tik na začetku meseca se ti bodo izpolnile želje, tudi stabilna boš na vseh področjih.
Pomembni dogodki, kratka potovanja in spoznavanje ljudi te čaka na sredini meseca. Spoznavanje ljudi, pomembni dogodki tudi v začetku meseca.
Poslovno boš imela neke želje, priporočeno čim manj obremenjevanja. Cilje boš dosegala hitro in uspešno. Pri financah bo uspešno. Na začetku meseca morda dobiš neki denar.
V ljubezni se vidijo neke aktivnosti. Pričakuješ lahko pozitivne novice.
Žarek:
--- Quote from: Maja on January 26, 2015, 07:37:48 PM ---No, pa se še jaz v vrsto postavim. 8)
--- End quote ---
Zelo pestro bo. Dogodki se bodo tik v začetku meseca pozitivno razvijali na vseh področjih in tako se bo tudi nadaljevalo vese mesec. Pričakuješ lahko pomembno pozitivno novico.
Poslovno in finančno bo zelo uspešno. Kljub vsemu pa se finančno vidi možen nepričakovan dogodek, morda tudi želja po tveganju. Priporočena splošna previdnost.
Pri ljubezni se bo nadaljevalo zelo lepo, kot tudi do sedaj. Odlično bo.
Čez 14 dni je možno kratko potovanje ali izlet. Zadeva je lahko povezana z nakupovanjem.
Proti koncu meseca boš nekaj bolj aktivno premišljevala ali pa boš na nekaj čakala.
Žarek:
--- Quote from: Nena on January 26, 2015, 08:54:11 PM ---Jaz bi tudi prosim ob priliki...hvala :-*
--- End quote ---
Tebi pa pošljem ZS. :P ;)
Azeleja:
--- Quote from: Žarek on January 26, 2015, 06:22:23 PM ---Če koga zanima, kaj ga čaka v februarju, naj napiše. :) Danes bodo napovedi malo bolj obširne kot ponavadi. ;) Odgovarjal vam bom čez par ur. :P Vabljeni! ;D
--- End quote ---
Ja, me zanima kako se kaže v februarju.
Hvala!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version