O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja
Žarek:
--- Quote from: sasa on January 27, 2015, 09:25:45 AM ---Lepo si napisal, žarek. Škoda, da se nisem prej v vrsto postavila. Če boš še kaj gledal, se priporočam.
--- End quote ---
V februarju pričakuj pomembno novico in tudi darilo.
Čez celoten mesec je poudarek na nepremičnini. V drugi polovici morda tudi nekaj v zvezi s službo.
V poslovnem svetu bo vse stabilno. Uspešen razvoj. Pri financah se nekaj dogaja.
V ljubezni bo res odlično.
Žarek:
--- Quote from: Jane on January 27, 2015, 09:46:29 AM ---Še jaz prosim :-*
--- End quote ---
Poudarek predvsem na ljubezenskem področju, kjer bo vladala iskrenost, harmonija in uspeh.
Prvi del meseca bo zelo uspešen in stabilen na vseh področjih. Izpolnile se ti bodo neke želje.
Poslovno dobro presojaj, saj bo šlo samo navzgor. Finančno se bo situacija izboljšala.
Žarek:
--- Quote from: Tejka on January 27, 2015, 09:59:55 AM ---Če boš še gledal se postavim v vrsto tudi jaz :D
--- End quote ---
V mesec boš vstopila zelo pogumno in aktivno. V drugem delu meseca je zraven ostalega viden tudi neki denar od moške osebe.
Poslovno kar pogumno naprej. Pokaže super. Finančno bo odlično. Hitro se odločaj in hitro prilagajaj situaciji. Osvobodi se straha. Tudi na finančnem področju bo šlo navzgor.
Pri ljubezni se bo nekaj dogajalo. Zdi se mi predvsem kot opazovanje in pričakovanje. Pa tudi prihajajoče novice so na tem področju.
Žarek:
Hvala za informacijo, Pika. Najboljše, da počakava in boš videla, kako in kaj. Februar je še dolg. :P ;)
sasa:
--- Quote from: Žarek on January 27, 2015, 11:55:29 AM ---
--- Quote from: sasa on January 27, 2015, 09:25:45 AM ---Lepo si napisal, žarek. Škoda, da se nisem prej v vrsto postavila. Če boš še kaj gledal, se priporočam.
--- End quote ---
V februarju pričakuj pomembno novico in tudi darilo.
Čez celoten mesec je poudarek na nepremičnini. V drugi polovici morda tudi nekaj v zvezi s službo.
V poslovnem svetu bo vse stabilno. Uspešen razvoj. Pri financah se nekaj dogaja.
V ljubezni bo res odlično.
--- End quote ---
Nepremičnina.. Ja, delava stanovanje plus papirji gredo proti koncu.
Pri financah pa se mora dogajat, ker gradimo. :laugh:
Hvala ti, bom poročala.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version