O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja
Moi:
mersi boku :-*
nekaj se bo pa res spremenilo in me je malo strah, kako bo.
krasen, pomirjujoc odgovor-hvala se 1x :-*
Žarek:
--- Quote from: Moi on February 07, 2015, 09:47:44 PM ---mersi boku :-*
nekaj se bo pa res spremenilo in me je malo strah, kako bo.
krasen, pomirjujoc odgovor-hvala se 1x :-*
--- End quote ---
Ni problema. :) Vse dobro želim. ;)
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Žarek on February 07, 2015, 09:30:20 PM ---
--- Quote from: Pika on February 07, 2015, 08:31:35 PM ---Jaz bi pa pofirbcala glede nadaljevanja neke komunikacije.
Bo špetir? :D
Hvala!
--- End quote ---
Vprašanje sem postavil s pomočjo kodeksa in če vprašanje ni povezano s tabo, je odgovor neveljaven.
Odgovor pa je takšen. Prepira ne bo. Vidijo se vprašanja in potreba za odgovori. Situacija se bo razpletala pozitivno, vendar pa je poudarek na resnici. Namreč resnica je tista prava pot s katero pa se je potrebno soočiti, da lahko greš naprej. :)
--- End quote ---
Zanimivo, Žarek.
Mislila sem, da sem se z resnico že soočila v preteklosti. Jo sprejela. In grem naprej.
Edino, če sem sprejela napačno resnico. Ali pa nepopolno. Kdo bi vedel.
Hvala!
Žarek:
--- Quote from: Pika on February 07, 2015, 09:51:09 PM ---
--- Quote from: Pika on February 07, 2015, 08:31:35 PM ---Jaz bi pa pofirbcala glede nadaljevanja neke komunikacije.
Hvala!
--- End quote ---
Vprašanje sem postavil s pomočjo kodeksa in če vprašanje ni povezano s tabo, je odgovor neveljaven.
Odgovor pa je takšen. Prepira ne bo. Vidijo se vprašanja in potreba za odgovori. Situacija se bo razpletala pozitivno, vendar pa je poudarek na resnici. Namreč resnica je tista prava pot s katero pa se je potrebno soočiti, da lahko greš naprej. :)
--- End quote ---
Zanimivo, Žarek.
Mislila sem, da sem se z resnico že soočila v preteklosti. Jo sprejela. In grem naprej.
Hvala!
--- End quote ---
Če si se z resnico že soočila, potem na moj odgovor ne polagati nobene pozornosti (saj veš kako je z mojimi odgovori). V kartah sem videl pač to smer.
Prav tako domnevam, da je vprašanje povezano s potovanjem, ki pa to pravzaprav ni. Odvisno kako obrneš. Potovanje je, vendar ne tista vrsta potovanja, ko se omeni beseda potovanje. Lahko, da sem čisto zgrešil bistvo. :) ;) Vendar pa so to že osebne stvari in ne rabiš na to odgovarjati. :)
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Žarek on February 07, 2015, 10:03:41 PM ---
--- Quote from: Pika on February 07, 2015, 09:51:09 PM ---
Hvala!
--- End quote ---
--- End quote ---
Zanimivo, Žarek.
Hvala!
--- End quote ---
Če si se z resnico že soočila, potem na moj odgovor ne polagati nobene pozornosti (saj veš kako je z mojimi odgovori). V kartah sem videl pač to smer.
Prav tako domnevam, da je vprašanje povezano s potovanjem, ki pa to pravzaprav ni. Odvisno kako obrneš. Potovanje je, vendar ne tista vrsta potovanja, ko se omeni beseda potovanje. Lahko, da sem čisto zgrešil bistvo. :) ;) Vendar pa so to že osebne stvari in ne rabiš na to odgovarjati. :)
--- End quote ---
Če sem bolj natančna...
Kar se resnice tiče, je še marsikaj zavito v meglo. Mogoče pa pride še kaj na dan.
Če si sploh še želim slišat kaj več od tega, kar sem že. :laugh:
Ja, potovanje... na to sem se spomnila glede enega tvojih prejšnjih vpogledov. Potovanje se res ne kaže, komunikacija s tujino se je pokazala na čuden način, poslovno jo pa itak imam stalno. Tako da.... ja, te razumem, kaj skušaš povedat. "Potovanje" se lahko različno interpretira. Ker fizično pred marcem res ni nič v planu.
Nekaj dobiš na privat. ;-)
Hvala ti! :-*
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version