Author Topic: Prerokbe 2016  (Read 4883 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Prerokbe 2016
« on: November 24, 2015, 03:21:39 AM »
Navadno smo imeli do sedaj posamezne članke in morebiti tiste, ki pri nas kaj več vedo, ki so posledično napisali nekaj v zvezi z določenim letom.  Morda bo šlo naslednje leto drugače, kar ne pomeni, da se bo kakšna usoda sveta spremenila.    Dodali bi lahko za posamezen mesec ali za določeno obdobje prerokbo, ki naj bi bila in ne torej kar spisek za čez celo leto.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
Re: Prerokbe 2016
« Reply #1 on: December 01, 2015, 04:31:51 PM »
http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/slovenija-bo-bombardirana

takole...tole sem našla... žal ne morem pogledati celega članka; je pa že tole kar "dovolj"

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #2 on: December 01, 2015, 04:39:42 PM »
Tole ni pa nič dobro. Ampak mislim, da dobesedno bombardiranja ne bo. Lahko da bodo nemiri, podstavili bodo eno bombo nekam in to je dovolj,da se zaneti še več sovraštva, čemur sledi prava vojna med muslimaniin kristjani na slvoenskih tleh.  In zakaj nebi kar svlovenske tajne službe nastavile takšno bombo?  Itak se kompletna politika vodi po ukazu Nemčije.  Torej. Bombo so na tujih tleh Nemci sposobni nastaviti. Slovenceljni so pa itak hlapci.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #3 on: December 01, 2015, 04:43:06 PM »
Vsekakor bomo bombardirani, vendar ne vem, kako, morda celo dobesedno, a težko dokončno potrdim. Teroristični napad v Sloveniji ni izključen. V zadnji četrtini leta. Po 27. septembru in vse do 8. novembra 2016 bo namreč Mars v tranzitu ponovno ekstremno močan. Leto po letošnjem prvem begunskem valu bo po nas nedvomno spet usekalo tako ali drugače. Še posebno eksplozivno bo oktobra 2016 v obdobju Marsa v konjunkciji s Plutonom. Veste, kaj to pomeni? Miniranje in ekstremizem.

ja, tudi jaz sem brala tako, da se clovek bolj nagiba k "bombardiranju" in ne bombardiranju. kakorkoli ze-hoces noces te malo stisne v zelodcu...

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #4 on: December 01, 2015, 05:46:21 PM »
Morda bom tisti čas  naslednje leto v Sloveniji.  Vedno sem si želel biti vojni fotograf in dopisnik.  :)

Andres
« Last Edit: December 01, 2015, 08:53:35 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #5 on: December 01, 2015, 07:44:30 PM »
Vsekakor bomo bombardirani, vendar ne vem, kako, morda celo dobesedno, a težko dokončno potrdim. Teroristični napad v Sloveniji ni izključen. V zadnji četrtini leta. Po 27. septembru in vse do 8. novembra 2016 bo namreč Mars v tranzitu ponovno ekstremno močan. Leto po letošnjem prvem begunskem valu bo po nas nedvomno spet usekalo tako ali drugače. Še posebno eksplozivno bo oktobra 2016 v obdobju Marsa v konjunkciji s Plutonom. Veste, kaj to pomeni? Miniranje in ekstremizem.

ja, tudi jaz sem brala tako, da se clovek bolj nagiba k "bombardiranju" in ne bombardiranju. kakorkoli ze-hoces noces te malo stisne v zelodcu...

potrebno je ohraniti pozitivno percepcijo... Misli in besede so mocna energija, zato napovedovanje slabih dogodkov, hm, menim ne doprinese k vecjemu miru ampak siri strah...vnaprej predvidevati in se sekirati kaj bo, ce bo? Ali res to potrebujemo? Kaj s tem pridobimo?

Moj znanec mi je enkrat rekel, ves kaj ne bom se sekiral na zalogo...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #6 on: December 01, 2015, 07:51:18 PM »
Morda bom tisti čas v Sloveniji naslednje leto v Sloveniji.  Vedno sem si želel biti vojni fotograf in dopisnik.  :)

Andres

Vsec mi je tvoj humor ;) ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #7 on: December 01, 2015, 08:55:52 PM »
Morda bom tisti čas naslednje leto v Sloveniji.  Vedno sem si želel biti vojni fotograf in dopisnik.  :)

Andres

Vsec mi je tvoj humor ;) ;D

Tudi to pot je bilo čisto brez humorja, resno, post baziran na mojih željah. Še danes bi šel v vojne kraje za reporterja, vendar ne na svojo roko.     

Sicer pa, prav imaš. Slabo napovedovati je vse prej kot dobro, ker potem se tako, v to stran lahko tudi usoda obrne.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #8 on: December 02, 2015, 03:45:08 AM »
Našel sem dva videa.  Oba pravzaprav napovedujeta vojno ogromnih razsežnosti.  Na koncu drugega  videa  je vsaj malo usmiljenja do Slovenija saj piše, da tisti narodi ki so južno od Donave se nimajo za bati Rusov.
Ogledal sem si oba dva videa in ko to gledam iz današnje percepcije je nekako logično da Nemci že predolgo serjejo in tako jih bodo kresnili Rusi nakar se bo vmešal tretji. 

Andres

https://www.youtube.com/watch?v=wskX4GfpW8U&feature=youtu.be
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #9 on: December 02, 2015, 06:32:51 AM »
Jaz takih stvari sploh nočem gledat in si ustvarjat neke strahove ali pričakovanja za brezveze. Kar se bo zgodilo, se bo zgodilo....
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #10 on: December 02, 2015, 08:34:55 AM »
Jaz takih stvari sploh nočem gledat in si ustvarjat neke strahove ali pričakovanja za brezveze. Kar se bo zgodilo, se bo zgodilo....

Tudi jaz tako razmišljam, bomo že takrat vklopili antene, ko bo treba.

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #11 on: December 05, 2015, 07:40:36 PM »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/