Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
PLANETARNI VPLIVI 2015 - RETROGRADNOSTI
Jane:
Moj bi pa avto menjal, vsakič ko je neki retro bi on avto menjal :blank: :blank:
sanjalka:
--- Quote from: Jane on June 01, 2015, 09:26:17 AM ---Moj bi pa avto menjal, vsakič ko je neki retro bi on avto menjal :blank: :blank:
--- End quote ---
Mogoče naj samo malo prevetri prepričanje kako je zadovoljen s svojim načinom življenja.
Menajva avta-pomeni simbolno,da bi rad menjal svoj način življenja.
Lahko ga vprašaš kakšen avto si želi in kaj pri sedanjem avtu ga moti, da bi ga rad menjal in dobila boš zanimive odgovore.... ;)
Jane:
Menjal bi ga zato, ker skoz crkuje :D ni baš neke filozofije. Sam sem mu rekla en mesec nazaj da ga, pa preden se to njemu vsidra v glavo je glih retro :D
sasa:
--- Quote from: Jane on June 01, 2015, 09:43:25 AM ---Menjal bi ga zato, ker skoz crkuje :D ni baš neke filozofije. Sam sem mu rekla en mesec nazaj da ga, pa preden se to njemu vsidra v glavo je glih retro :D
--- End quote ---
Haha, ta je dobra. Moj je samo pozabil, da ima finance ta mesec za avto. :laugh:
sanjalka:
--- Quote from: Jane on June 01, 2015, 09:43:25 AM ---Menjal bi ga zato, ker skoz crkuje :D ni baš neke filozofije. Sam sem mu rekla en mesec nazaj da ga, pa preden se to njemu vsidra v glavo je glih retro :D
--- End quote ---
Ja, vedno je filozofija ;)
Ok, zakaj mu skoz crkuje?
Naj nekaj poštima pri sebi, ker drugače mu bo tudi drugi avto lahko delal probleme ;)
Mah, saj to je moja filozofija, ki se meni obnese, ni pa nujno, da jo tudi vidva upoštevata ;)
Je res potrebno kar nekaj vpogleda, zavedanja in dela na sebi. Večini se to itak ne da ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version