Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

PLANETARNI VPLIVI 2015 - RETROGRADNOSTI

<< < (18/49) > >>

Tea:
Andres, po tranzitih sodeč je tole meni čist "normalno". T Saturn ti bo zdaj iz 4 še prišel v kvadrat z Merkurjem v 1 - čeprav je trenutno na 1° ampak glede na to, da je tranzitni merkur R in se je postavil v kvadrat s tvojim stelijem v Devici v 2 hiši - ki mu tudi vlada in v kvadrat z Saturnom v 8 - je pač tole zgodba ..........
Junija se s senco, potem pa kasneje s retrogradnim gibanjem pridruži še Venera v Levu. Senco začne na tvojem Soncu, potem gre čez AC in se na tvoj rojstni dan dotakne tvojega merkurja - obenem pa bo takrat zadnji Saturnov kvadrat

In ker imaš os mrkov 2/8 - je pač tole zgodba o vrednotah, vrednostih, vlaganjih in odnosa do teh vprašanj.

Andres:
Tole je dobra razlaga Tea in brez dvoma drži. Vendar zdi se mi kot bi imel vedno kakšne stelije in kvadrate in Saturne in oh in sploh.  No, seveda se tudi pozna, da sem sam za vse, ne glede na to če je treba akumulator zamenjat ali pa hišo adaptirat. 
Sicer pa me čaka zdaj še servis za avto. Tega načeloma lahko opravim do konca avgusta. 

Andres

cvetka:
R  :Me pri meni: ves dan sem bila priklopljena na forum, ker se mi ni ugasnil računalnik, ko sem bila na celodnevnem rajžanju  :-*

Tea:

--- Quote from: Andres on May 20, 2015, 07:48:20 PM ---Tole je dobra razlaga Tea in brez dvoma drži. Vendar zdi se mi kot bi imel vedno kakšne stelije in kvadrate in Saturne in oh in sploh.  No, seveda se tudi pozna, da sem sam za vse, ne glede na to če je treba akumulator zamenjat ali pa hišo adaptirat. 
Sicer pa me čaka zdaj še servis za avto. Tega načeloma lahko opravim do konca avgusta. 

Andres

--- End quote ---

Lahko te samo tolaži, da ko bodo vplivi mimo, boš imel obnovljeno ali novo /zamenjano/ vse tisto, kar je že preživelo /R/ zob časa. Seveda pa tudi nekoliko bolj prazno denarnico  ;) - obenem pa je to tudi čas, ko te uči, kako zaslužiti, kako preživeti s tem, kar imaš itd.........

Jaz vidim sedaj pri Ljubotu - t Saturn 3 hiša - avto skoz pri mehaniku - še dobro, da je tale pasatič tolk pameten, da se ustavi, preden bi bila prometna nesreča  :)

Tea:

--- Quote from: cvetka on May 20, 2015, 07:48:39 PM ---R  :Me pri meni: ves dan sem bila priklopljena na forum, ker se mi ni ugasnil računalnik, ko sem bila na celodnevnem rajžanju  :-*

--- End quote ---

Tale R je res poskrbel za pestrost.  :)  Dodatno težo ima, ker je v svojem domu, poleg tega pa je bila še Luna v času obračanja v Dvojčkih

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version