Jaz sem imel danes generalko po vrtu in na dvorišču, potem sem še travo zalil in rože na koncu ker je bilo pa vse opravljeno sem še avto opral in poliral. Opažam, da mi bo šel akumulator k vragu.
Andres
Akumulator v avtu predstavlja napajanje...
Kaj v tvojem življenju je potrebno zamenjati, kateri del napajanja je že preživel... 
V hiši imamo problem z mrzlo vodo, ker na meji pri sosednji parceli je cev počila, skratka nekje pušla. Posledično nimam dosti pritiska mrzle vode, vroča pa teče kot na gezirju in sem se že spekel predvčerajšnjim. To je mogoče ena zaustavitev napoja.
Niti ne vem kateri del življenja naj bi bil preživet. Jaz sem ena taka oseba ki leta in leta lahko dela enake stvari.
Andres
Mislila sem s čim napajaš svoje življenje, svojo življenjsko pot...
mogoče je tukaj vprašanje načina služenja denarja, je kaj možnosti še za spremembo ali se tvoje življenje napaja s čim drugim...
Tukaj se mi dozdeva, da bo verjetno prišlo do sprememb...
Nisem gledala astrološko ampak zgolj simbolno, glede na to, da ti je crknil akumulator v avtu

Avto je način kako vozimo skozi življenje, akumulator pa je napajalec v avtu....simbolno je napajalec našega načina življenja....
Se pravi kaj je tsito kar daje tvojemu življenju energijo, moč, pogon....
Mogoče ne gre toliko za preživet način življenja, ampak s čim in kako napajaš to svoje življenje, tukaj je poanta