Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2015 - RETROGRADNOSTI  (Read 36036 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: PLANETARNI VPLIVI 2015 - RETROGRADNOSTI
« Reply #90 on: May 21, 2015, 06:47:30 AM »
Tole je dobra razlaga Tea in brez dvoma drži. Vendar zdi se mi kot bi imel vedno kakšne stelije in kvadrate in Saturne in oh in sploh.  No, seveda se tudi pozna, da sem sam za vse, ne glede na to če je treba akumulator zamenjat ali pa hišo adaptirat. 
Sicer pa me čaka zdaj še servis za avto. Tega načeloma lahko opravim do konca avgusta. 

Andres

Lahko te samo tolaži, da ko bodo vplivi mimo, boš imel obnovljeno ali novo /zamenjano/ vse tisto, kar je že preživelo /R/ zob časa. Seveda pa tudi nekoliko bolj prazno denarnico  ;) - obenem pa je to tudi čas, ko te uči, kako zaslužiti, kako preživeti s tem, kar imaš itd.........

Jaz vidim sedaj pri Ljubotu - t Saturn 3 hiša - avto skoz pri mehaniku - še dobro, da je tale pasatič tolk pameten, da se ustavi, preden bi bila prometna nesreča  :)

Saj to si vedno ponavaljam. Celo stanovanje mi je z novo kopalnico na ceni pridobilo.  Avto še vedno gledam in bom verjetno ukrepal ob prvem dobrem datumu za nakup.  http://www.bilasolur.is/CarDetails.aspx?bid=4&cid=293387&sid=434522&schid=d9a64e68-6547-4342-b68b-bcf286f9c559&schpage=1

No, in zdaj opažam, da mi rdeče lučke na pomivalnem stroju ne delajo. Samo zelenene gorijo. Modre moj stroj ne premore. Ampak ne grem kupovat novega zaradi lučke. Pere še vedno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #91 on: May 21, 2015, 09:30:23 AM »
Dober terenski avto.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #92 on: May 21, 2015, 09:35:10 AM »
Jaz sem imel danes generalko po vrtu in na dvorišču, potem sem še travo zalil in rože na koncu ker je bilo pa vse opravljeno sem še avto opral in poliral.  Opažam, da mi bo šel akumulator k vragu.

Andres

Akumulator v avtu predstavlja napajanje...
Kaj v tvojem življenju je potrebno zamenjati, kateri del napajanja je že preživel... ;)

V hiši imamo problem z mrzlo vodo, ker na meji pri sosednji parceli je cev počila, skratka nekje pušla.  Posledično nimam dosti pritiska mrzle vode, vroča  pa teče kot na gezirju in sem se že spekel predvčerajšnjim.  To je mogoče ena zaustavitev napoja. 

Niti ne vem kateri del življenja naj bi bil preživet. Jaz sem ena taka oseba ki leta in leta lahko dela enake stvari.

Andres

Mislila sem s čim napajaš svoje življenje, svojo življenjsko pot...
mogoče je tukaj vprašanje načina služenja denarja, je kaj možnosti še za spremembo ali se tvoje življenje napaja s čim drugim...
Tukaj se mi dozdeva, da bo verjetno prišlo do sprememb...
Nisem gledala astrološko ampak zgolj simbolno, glede na to, da ti je crknil akumulator v avtu ;)
Avto je način kako vozimo skozi življenje, akumulator pa je napajalec v avtu....simbolno je napajalec našega načina življenja....
Se pravi kaj je tsito kar daje tvojemu življenju energijo, moč, pogon....
Mogoče ne gre toliko za preživet način življenja, ampak s čim in kako napajaš to svoje življenje, tukaj je poanta ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #93 on: May 21, 2015, 04:03:47 PM »
Jaz sem imel danes generalko po vrtu in na dvorišču, potem sem še travo zalil in rože na koncu ker je bilo pa vse opravljeno sem še avto opral in poliral.  Opažam, da mi bo šel akumulator k vragu.

Andres

Kaj v tvojem življenju je potrebno zamenjati, kateri del napajanja je že preživel... ;)

V hiši imamo problem z mrzlo vodo, ker na meji pri sosednji parceli je cev počila, skratka nekje pušla.  Posledično nimam dosti pritiska mrzle vode, vroča  pa teče kot na gezirju in sem se že spekel predvčerajšnjim.  To je mogoče ena zaustavitev napoja. 

Niti ne vem kateri del življenja naj bi bil preživet. Jaz sem ena taka oseba ki leta in leta lahko dela enake stvari.

Andres

mogoče je tukaj vprašanje načina služenja denarja, je kaj možnosti še za spremembo ali se tvoje življenje napaja s čim drugim...
Nisem gledala astrološko ampak zgolj simbolno, glede na to, da ti je crknil akumulator v avtu ;)
Avto je način kako vozimo skozi življenje, akumulator pa je napajalec v avtu....simbolno je napajalec našega načina življenja....
Mogoče ne gre toliko za preživet način življenja, ampak s čim in kako napajaš to svoje življenje, tukaj je poanta ;)

Sanjalka.  Veš da je to malo težko vprašanje zame. S čim napajam moje življenje.   S hrano in pijačo je najbolj preprost odgovor, vem pa da to ni pravilen odgovor. Moji cilji  glede zaslužka so malo drugačni od množice drugih.   Imam pa v zadnjem času spet akcijo glede napajanja skozi arabske države.   Turizem seveda je še pred. Lahko se pa tudi situacija čisto obrne. Moč in pogon mi pa daje tisto kar sam vem da znam, torej  se te linije nekako držim.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #94 on: May 22, 2015, 11:45:04 AM »

Andres

Andres

Sanjalka.  Veš da je to malo težko vprašanje zame. S čim napajam moje življenje.   S hrano in pijačo je najbolj preprost odgovor, vem pa da to ni pravilen odgovor. Moji cilji  glede zaslužka so malo drugačni od množice drugih.   Imam pa v zadnjem času spet akcijo glede napajanja skozi arabske države.   Turizem seveda je še pred. Lahko se pa tudi situacija čisto obrne. Moč in pogon mi pa daje tisto kar sam vem da znam, torej  se te linije nekako držim.

Andres
8)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #95 on: May 31, 2015, 04:36:48 PM »
Jaz bom verjetno zamenjal operaterja za mobilni telefon.  Pozno lani sem sicer zamenjal  operaterja za stacionarni telefon in dostop do spleta in ker sem čakal datum mi danes za to potezo ni nič žal. Kdaj po tem R Merkurju bo najbolj optimalen datum?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #96 on: May 31, 2015, 05:32:37 PM »
Predlagam 29. junij

Je pa res, da se drži skupaj čakanje na rastočo luno in Venera v senci, ki bo 22.6.
Se pravi če zanemariš venero v senci, je to to, drugače pa šele oktober potem pride na vrsto
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #97 on: May 31, 2015, 10:21:37 PM »
Predlagam 29. junij

Je pa res, da se drži skupaj čakanje na rastočo luno in Venera v senci, ki bo 22.6.
Se pravi če zanemariš venero v senci, je to to, drugače pa šele oktober potem pride na vrsto

Hvala Tea.   Verjetno bom istočasno kupil tudi novega mobilca. Kitajci daje zdaj zelo solidne telefone za  199$, več ali manj. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #98 on: June 01, 2015, 02:16:38 AM »
Nocoj sem izvedel, da bom menjal podnajemnika.  Domnevam, da potem velja ta isti datum za vselitev novega podnajemnika.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #99 on: June 01, 2015, 06:12:21 AM »
Tako je  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #100 on: June 01, 2015, 09:26:17 AM »
Moj bi pa avto menjal, vsakič ko je neki retro bi on avto menjal  :blank: :blank:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #101 on: June 01, 2015, 09:35:08 AM »
Moj bi pa avto menjal, vsakič ko je neki retro bi on avto menjal  :blank: :blank:

Mogoče naj samo malo prevetri prepričanje kako je zadovoljen s svojim načinom življenja.
Menajva avta-pomeni simbolno,da bi rad menjal svoj način življenja.
Lahko ga vprašaš kakšen avto si želi in kaj pri sedanjem avtu ga moti, da bi ga rad menjal in dobila boš zanimive odgovore.... ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #102 on: June 01, 2015, 09:43:25 AM »
Menjal bi ga zato, ker skoz crkuje :D ni baš neke filozofije. Sam sem mu rekla en mesec nazaj da ga, pa preden se to njemu vsidra v glavo je glih retro :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #103 on: June 01, 2015, 09:46:19 AM »
Menjal bi ga zato, ker skoz crkuje :D ni baš neke filozofije. Sam sem mu rekla en mesec nazaj da ga, pa preden se to njemu vsidra v glavo je glih retro :D

Haha, ta je dobra. Moj je samo pozabil, da ima finance ta mesec za avto.  :laugh:
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #104 on: June 01, 2015, 10:44:23 AM »

Ja, vedno je filozofija ;)
Ok, zakaj mu skoz crkuje?
Naj nekaj poštima pri sebi, ker drugače mu bo tudi drugi avto lahko delal probleme ;)
Mah, saj to je moja filozofija, ki se meni obnese, ni pa nujno, da jo tudi vidva upoštevata ;)
Je res potrebno kar nekaj vpogleda, zavedanja in dela na sebi. Večini se to itak ne da ;D