IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Lisa jaz imam aspekt luna-neptun in se luna v dvanajsti. Je bilo obdobje, ko sem nonstop spala, potem obdobje ko samo sanjarim z odprtimi ocmi, pa obdobje z motnjami spanja
No, pa se približujemo R Merkurju Ker bo retro v Vodnarju, se pričakuje več zapletov ravno pri tistih, ki imajo vse matematično izračunano. Ja, pa seveda računalniki, skupine, skupinska druženja, društva Uran, kot vladar Vodnarja in višja oktava Merkurja je trenutno v Ovnu - se pravi sekstil - kaj hudega nam ne bo.
Quote from: Tea on January 18, 2015, 10:44:44 AMNo, pa se približujemo R Merkurju Ker bo retro v Vodnarju, se pričakuje več zapletov ravno pri tistih, ki imajo vse matematično izračunano. Ja, pa seveda računalniki, skupine, skupinska druženja, društva Uran, kot vladar Vodnarja in višja oktava Merkurja je trenutno v Ovnu - se pravi sekstil - kaj hudega nam ne bo. Mi bomo pa očitno vnučka dobili v R ; mu bo Vodnarsko naturo mal upočasnjeval, seveda bom pa o dejanskem stanju sporočila
Quote from: Tea on January 18, 2015, 10:44:44 AMNo, pa se približujemo R Merkurju Ker bo retro v Vodnarju, se pričakuje več zapletov ravno pri tistih, ki imajo vse matematično izračunano. Ja, pa seveda računalniki, skupine, skupinska druženja, društva Uran, kot vladar Vodnarja in višja oktava Merkurja je trenutno v Ovnu - se pravi sekstil - kaj hudega nam ne bo. Tea, na upravno enoto moram dati se neke popravke statuta za drustvo. Se pravi vloga je bila oddana ze v decembru, popravki pa bodo sedaj v januarju. Je datum sedaj se pomemben ali ne vec? Nagibam se k 29.1., ceprav je merkur retro, ker pa gre za popravke mislim, da ne bi smel prevec nagajati.Kaj ti mislis? Hvala
Sončev mrk 20.3., mi pade na mojo P , ki je na 0' , na vrh 2.hiše..Upam, da prinaša kaj pozitivnega ?