Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki
Naj ... dogodek dneva 12. del
Jane:
Sanjalka zdej si me čist zrajcala :D
Saša bom preverila pod katero mesto paše strelec, mogoče je pa ravno Moskva, čeprav dvomim, ampak kaj pa veš :)
sasa:
--- Quote from: Jane on November 26, 2014, 10:31:51 AM ---Sanjalka zdej si me čist zrajcala :D
Saša bom preverila pod katero mesto paše strelec, mogoče je pa ravno Moskva, čeprav dvomim, ampak kaj pa veš :)
--- End quote ---
Ne, ni Moskva strelčevska, to sem skor zihr.
Ampak ajde.
sanjalka:
--- Quote from: Jane on November 26, 2014, 10:31:51 AM ---Sanjalka zdej si me čist zrajcala :D
--- End quote ---
pri meni pa vladarica lune in vladarica 9. hiše venera, ki je sicer v raku v 11. hiši....
ma res uživam na potovanjih, to je zame tisti pravi luksuz, kjer se napajam z lepoto novih krajev, uživam v lepotah arhitekture, narave, novih ljudi...
na potovanjih semv edno spoznala prečudovite ljudi,z nekaterimi smo stkali prave, pristne prijateljske vezi...
hvaležna svoji veneri, da tako lepo funkcionira :)
Jane:
Pri meni pa uran v škorpijonu v egzaktni opoziciji z marsom na algolu v dvanajsti. Pomoje bolje da sploh ne hodim v tujino :-X
sanjalka:
--- Quote from: Jane on November 26, 2014, 10:45:40 AM ---Pri meni pa uran v škorpijonu v egzaktni opoziciji z marsom na algolu v dvanajsti. Pomoje bolje da sploh ne hodim v tujino :-X
--- End quote ---
jane, saj moja venera je drugače kvadrirana z luno in saturnom, sicer je orbis zeloo širok, ampak vseeno je...
kot mlada nikakor nisem hotela potovati, imela en kup strahov v glavi, ma me nisi spravil na potovanje nekam daleč, no go...
moje popotovanja so se začela šele tam pri 35-ih (venera kvadrat saturn, en kup strahov in preprek v glavi, no z leti je ta saturn le začel malo popuščati)
in kljub lepoti na potovanjih sem doživela tudi vedno kakšen kar precej intenziven konflikt z mojim dragim (venera kvadrat luna)....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version