IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Klicala me je lastnica pesjančka, ki je v moji oskrbi. Prišla je s poti, pa je kužon reagiral na približno tako kot bi bila odsotna uro ali dve. V smislu: aja nazaj si, men je bilo čisto kul . Očitno je tudi on zadovoljen s sprehodi
Quote from: Tejka on December 18, 2014, 09:32:10 AMKlicala me je lastnica pesjančka, ki je v moji oskrbi. Prišla je s poti, pa je kužon reagiral na približno tako kot bi bila odsotna uro ali dve. V smislu: aja nazaj si, men je bilo čisto kul . Očitno je tudi on zadovoljen s sprehodi kako se lepo sliši, da je delo cenjeno.
Ja, res Aja dobila še laptop za tamalega, to bo en vesel otrok za božič
Ali je lahko še boljše... V ponedeljek se grem pogovarjati za eno delo...
Tejka pa tebi se je cisto odprlo, ti samo zagrabi vsako priloznost Jupiter ti dobro hara po 1.hisi
Quote from: Tweety8 on December 13, 2014, 10:42:25 PMQuote from: Jernej on December 13, 2014, 09:10:59 AMQuote from: Tweety8 on December 12, 2014, 10:43:35 PMJerne, hvala za čestitke-ne razumem kaj si mislil z "Rakmo" ?Če ne veš, kaj sem mislil, potem že nisi tam delala tečaja ;-)Ja, sem prebrala pri Reni sedajle. Nisem delala tam, sem delala pri Concordiji čestitke tweety lastnica Concordie je pa moja prijateljica in sošolka na NLP-ju, ravno ta vikend imamo en modulmajhen svet
Quote from: Jernej on December 13, 2014, 09:10:59 AMQuote from: Tweety8 on December 12, 2014, 10:43:35 PMJerne, hvala za čestitke-ne razumem kaj si mislil z "Rakmo" ?Če ne veš, kaj sem mislil, potem že nisi tam delala tečaja ;-)Ja, sem prebrala pri Reni sedajle. Nisem delala tam, sem delala pri Concordiji
Quote from: Tweety8 on December 12, 2014, 10:43:35 PMJerne, hvala za čestitke-ne razumem kaj si mislil z "Rakmo" ?Če ne veš, kaj sem mislil, potem že nisi tam delala tečaja ;-)
Jerne, hvala za čestitke-ne razumem kaj si mislil z "Rakmo" ?