Author Topic: Naj ... dogodek dneva 12. del  (Read 78931 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Naj ... dogodek dneva 12. del
« Reply #240 on: November 26, 2014, 10:18:35 AM »
Joj New York je eno izmed mest, ki si ga želim videt, ampak predvsem v božičnem-novoletnem času. Enkrat...

Jst pa niti pod razno ne.

Haha ja no glej moram obiskat kje sem bla v prejšnjem lajfu  :P To je tko kot magnet, enostavno me vleče tja. pa v nobena druga mesta v ZDA. potem je še Šrilanka oziroma sirotišnica slonov must see, Jamajka, v Grčijo me je kar strah it, ker pomoje ne bom hotla domov :D

Dobr, moj ma željo v Moskvo it. Kje je to najdu, brrrrr.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #241 on: November 26, 2014, 10:20:09 AM »
Joj New York je eno izmed mest, ki si ga želim videt, ampak predvsem v božičnem-novoletnem času. Enkrat...

Haha ja no glej moram obiskat kje sem bla v prejšnjem lajfu  :P To je tko kot magnet, enostavno me vleče tja. pa v nobena druga mesta v ZDA. potem je še Šrilanka oziroma sirotišnica slonov must see, Jamajka, v Grčijo me je kar strah it, ker pomoje ne bom hotla domov :D

V katerem znamenju ima pa on luno?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #242 on: November 26, 2014, 10:21:09 AM »
Moskva tudi enkrat... Ampak poleti  :D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #243 on: November 26, 2014, 10:27:35 AM »
v ny sem bila za svoj 40 roj.dan, takrat sva se že odločila, da greva še enkrat v zimskem, božičnem času, no in sedaj se mi je izpolnila želja...
se veselim drsališča pred rockefeller centrom in seveda božične jelke, mislim, da bo že postavljena v tem času...
meni je bil ny všeč, ne bi tam živela, ampak ga je za doživeti, videti, navduđena sem bila nad central parkom, nad nočnim utripom time square,
empire state building, wall street, madison square, mestni utrip, raznolikost ljudi....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #244 on: November 26, 2014, 10:30:55 AM »

V katerem znamenju ima pa on luno?

Strelec.  ::)
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #245 on: November 26, 2014, 10:31:51 AM »
Sanjalka zdej si me čist zrajcala :D

Saša bom preverila pod katero mesto paše strelec, mogoče je pa ravno Moskva, čeprav dvomim, ampak kaj pa veš :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #246 on: November 26, 2014, 10:34:55 AM »

Saša bom preverila pod katero mesto paše strelec, mogoče je pa ravno Moskva, čeprav dvomim, ampak kaj pa veš :)

Ne, ni Moskva strelčevska, to sem skor zihr.

Ampak ajde.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #247 on: November 26, 2014, 10:36:27 AM »

pri meni pa vladarica lune in vladarica 9. hiše venera, ki je sicer v raku v 11. hiši....
ma res uživam na potovanjih, to je zame tisti pravi luksuz, kjer se napajam z lepoto novih krajev, uživam v lepotah arhitekture, narave, novih ljudi...
na potovanjih semv edno spoznala prečudovite ljudi,z nekaterimi smo stkali prave, pristne prijateljske vezi...
hvaležna svoji veneri, da tako lepo funkcionira :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #248 on: November 26, 2014, 10:45:40 AM »
Pri meni pa uran v škorpijonu v egzaktni opoziciji z marsom na algolu v dvanajsti. Pomoje bolje da sploh ne hodim v tujino  :-X

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #249 on: November 26, 2014, 10:53:01 AM »
Pri meni pa uran v škorpijonu v egzaktni opoziciji z marsom na algolu v dvanajsti. Pomoje bolje da sploh ne hodim v tujino  :-X

jane, saj moja venera je drugače kvadrirana z luno in saturnom, sicer je orbis zeloo širok, ampak vseeno je...
kot mlada nikakor nisem hotela potovati, imela en kup strahov v glavi, ma me nisi spravil na potovanje nekam daleč, no go...
moje popotovanja so se začela šele tam pri 35-ih (venera kvadrat saturn, en kup strahov in preprek v glavi, no z leti je ta saturn le začel malo popuščati)
in kljub lepoti na potovanjih sem doživela tudi vedno kakšen kar precej intenziven konflikt z mojim dragim (venera kvadrat luna)....

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #250 on: November 26, 2014, 10:55:48 AM »
Kaj je no, jst mam skor vse osebne planete v 9.  :P
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #251 on: November 26, 2014, 10:58:00 AM »
No meni se kot mladi zgodile stvari kot recimo, da mi je na potovanju razneslo gumo na avtocesti, da so me nekaj časa konstantno ustavljali na carini v vseh možnih državah in me zadrževali par ur z zelo nazornim pregledom, da so mi kaj ukradli o tem da sem mela vedno neke driske pa sploh ne bi  ;D Kreganje z možem je pa itak na seznamu, sej potem ko prideva na cilj je v redu,skregava se samo na poti :D

Ampak načeloma bi pa jaz še vedno kam šla :)

Moja astro karta

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #252 on: November 26, 2014, 11:08:07 AM »
Jaz tud ful rada potujem...sicer bolj v tople kraje...ampak NY je tudi meni mamljiv, vendar le za par dni, da ga doživim...ne verjamem pa, da bi lahko tam živela..mi vse preveč natlačeno izgleda in mi ne da dihat  ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #253 on: November 26, 2014, 11:59:12 AM »
Srečno pot vsem potovalcem

Jaz potujem le po morju  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #254 on: November 26, 2014, 12:15:12 PM »
Menda dobim v kratkem eno vsakodnevno pasjo stranko za sprehajat  :) Wiiiiiiii finofajntopšitsuperca, muvanje, pasja družba pa še dinčki bodo. :D :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna