Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost

Olajšaj se malo. Sedmi del.

<< < (28/92) > >>

Maja:

--- Quote from: Tea on October 30, 2014, 07:32:08 AM ---No, danes se moram pa še jaz malo olajšat  ;)
Evo včeri me je klical sin in povedal da me moja stara mama kliče. Zdaj je obležala ženska in da si je v solzah zaželela, da jo pridem pogledat. Očitno pozabila, da so me zjagali od doma. ;D
Kaj pa zdaj?

--- End quote ---

Oh ...  :-X

Tea, zakaj se mi je zazdelo, da bo tudi tebi padlo breme iz srčka, če boš šla?

Jane:

--- Quote from: Tea on October 30, 2014, 07:46:19 AM ---
--- Quote from: Rena on October 30, 2014, 07:39:54 AM ---
--- Quote from: Tea on October 30, 2014, 07:32:08 AM ---No, danes se moram pa še jaz malo olajšat  ;)
Evo včeri me je klical sin in povedal da me moja stara mama kliče. Zdaj je obležala ženska in da si je v solzah zaželela, da jo pridem pogledat. Očitno pozabila, da so me zjagali od doma. ;D
Kaj pa zdaj?

--- End quote ---

O, to pa imaš zdaj vprašanje pred sabo...Tako za dve skupini, ki debatirata in zagovarjata, kaj bi ena in kaj bi druga  8) . Zase si mislim, kaj bi...ti pa tudi zase :-*

--- End quote ---

Itak da bom šla - me pa pošteno zvija haha. Pa sem mislila, da sem tole že oddelala. Jah, Saturn na križu v mojem horoskopu očitno hoče tole podelat za vse čase večnosti in prostora. Jeb*
Je pa sin milostno pripomnil: "mami, saj bom šel s teboj ......."

--- End quote ---

tvoja mama ali babica? Ne zavidam, jaz bi verjetno šla, tebi pa pošiljam podporo  :-*

Rena:

--- Quote from: Tea on October 30, 2014, 07:46:19 AM ---
Itak da bom šla - me pa pošteno zvija haha. Pa sem mislila, da sem tole že oddelala. Jah, Saturn na križu v mojem horoskopu očitno hoče tole podelat za vse čase večnosti in prostora. Jeb*
Je pa sin milostno pripomnil: "mami, saj bom šel s teboj ......."

--- End quote ---

Super punca in jaz bi ravnala enako. Saj veš, v življenju se nekega dne zavemo, da ... In lepo je, če se na koncu stvari zložijo skupaj. Objem  :-*

skorpijonka:

Kaj pa zdaj?

--- End quote ---

Ouuu....tole pa je.
Pa veš da sem glih dans js tud fotr sanjala, da me je hotu vidit in sem bla pred isto dilemo. Nimava stikov že skor 10 let.
Evo...te približno razumem.....
Objem!  :-*

Tea:
Škorpijoni pač .... zaključki  :)

Bom poročala jutri ........

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version