9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jaz sem celo pot domov študirala samo o tem, kako bom šla k Tei na tečaj risanja mandal. Pa sem že ničkolikokrat hotela it, sedaj sem pa rekla, dosti izgovorov, grem.Bomo videli, kaj bo vse skupaj prineslo.
Ja, novembra ima v Ljubljani.
Nensi, risali bomo 29.novembra in sicer tukaj https://www.facebook.com/galia.center?pnref=lhcbom še napisala vabilo in bodo potem vsi podatki na kupu
Quote from: Tea on November 02, 2014, 04:16:07 PMNensi, risali bomo 29.novembra in sicer tukaj https://www.facebook.com/galia.center?pnref=lhcbom še napisala vabilo in bodo potem vsi podatki na kupuTakrat pa ravno ne morem, bom morala drug termin očitno počakati
Quote from: sasa on November 02, 2014, 03:28:42 PMJaz sem celo pot domov študirala samo o tem, kako bom šla k Tei na tečaj risanja mandal. Pa sem že ničkolikokrat hotela it, sedaj sem pa rekla, dosti izgovorov, grem.Bomo videli, kaj bo vse skupaj prineslo.To je res fina delavnica...jaz sem uživala zelo.... Bom sigurno še kdaj šla
Mene je enostavno povleklo.Rekla sem si, dovolj je dvoma o sami sebi, kako se bo mandala na koncu izpadla, da sem nesposobna itd.
Quote from: sasa on November 02, 2014, 07:09:45 PMMene je enostavno povleklo.Rekla sem si, dovolj je dvoma o sami sebi, kako se bo mandala na koncu izpadla, da sem nesposobna itd.Saša - vse mandale so bile fantastične. Tudi od tistih, ki so rekle, da sploh risat ne znajo in so imele likovni cvek To je nekaj kar je kozmična energija
Quote from: Tea on November 03, 2014, 09:29:37 AMQuote from: sasa on November 02, 2014, 07:09:45 PMMene je enostavno povleklo.Rekla sem si, dovolj je dvoma o sami sebi, kako se bo mandala na koncu izpadla, da sem nesposobna itd.Saša - vse mandale so bile fantastične. Tudi od tistih, ki so rekle, da sploh risat ne znajo in so imele likovni cvek To je nekaj kar je kozmična energija No saj, zaradi tega. Ker potem sem tuhtala, obožujem barvanje. Vedno sem barvala, vendar pa sem imela vedno nek dvom, saj jaz tega ne znam. Zdej pa prijavljena sem, konec debate.