Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami

BIOKIBERNETIKA 2. del

<< < (42/78) > >>

Nena:
Na pa sem zamudila :'(...bi mi pa prav prišlo s tem bolečim grlom in smrkanjem

sasa:
Nena,

jaz sem zadnjič prehlad v enem dnevu prebolela prehlad, ko me je vse vleklo, smrkala sem, kihala ko zmešana. Pa sem se lepo postavljala na alfo, pa malo bolj na njej spala, pa je šlo mimo hitro.

Tea:

--- Quote from: Andres on November 23, 2014, 08:30:33 PM ---Te ki ste se javile, bom sam presodil katera to najbolj potrebuje.   Bržkone ravno Kalini, ki tega verjetno ni videla.   

Andres

--- End quote ---

Hvala ker misliš na Kalini.

Andres:

--- Quote from: Tea on November 23, 2014, 08:41:39 PM ---
--- Quote from: Andres on November 23, 2014, 08:30:33 PM ---Te ki ste se javile, bom sam presodil katera to najbolj potrebuje.   Bržkone ravno Kalini, ki tega verjetno ni videla.   

Andres

--- End quote ---

Hvala ker misliš na Kalini.

--- End quote ---

Ljubo ni proti kajneda?

Andres

Tea:

--- Quote from: Andres on November 23, 2014, 07:37:54 PM ---Videl sem, da so Ljubota odpeljali danes z rešilcem. Glede na to menim, da je pošteno, če ga tudi očistim.  Bi pa rad, da on to ve.  Ker bom pri delu bom še dve druge zraven vzel. Tiste dve, ki se bosta najprej javile.     Več kot toliko ne želim, ker potem ni tako dobro kot bi lahko bilo.

Andres

--- End quote ---

Sem mu napisala sporočilo, ampak mislim, da je zdaj zaspal pod močnimi dozami protibolečinskih šejkov.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version