Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami

BIOKIBERNETIKA 2. del

<< < (44/78) > >>

Škratinja Nagaya:
Hvala, Andres!  :-*

Andres:
Vse OK Pika.  Ti itak nimaš daleč do brega.  Verjemi. Ženske ste pač bolj panične kot mi moški, vsakdo pa ima krize.

Andres

Andres:
O mater. Zapisalo se mi je mi moški. Istočasno, ko sem post oddal sem se zavedel, da sem pravzaprav moški. Namreč počutim se kot fant in ta izraz bolj starcem paše.

Andres

Tea:
Andres najlepša hvala za tvoje poročilo in seveda velikansko delo, ki si ga naredil za Ljubota  :-* :-* :-*

Kot sem že napisala, mu je rešilo življenje to, da je imel visok Alfa potencial in da sva si oba v teh letih prizadevala ohraniti zdrav Bk organizem. Sicer bi tole zdaj kar se dogaja bila cela štala.

In dekleta sem zelo vesela, da tudi ve delate na tem ..... počasi gre tudi vaša emša gor  ;)

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Andres on November 24, 2014, 04:37:27 AM ---Vse OK Pika.  Ti itak nimaš daleč do brega.  Verjemi. Ženske ste pač bolj panične kot mi moški, vsakdo pa ima krize.

Andres

--- End quote ---

Upam, Andres. Ja, velikokrat si pa delam skrbi po nepotrebnem, to je res.

Danes sem se zbudila popolnoma izmozgana. Nisem mogla iz pojstle vstat. Sama se verjetno sploh ne bi uspela zbudit.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version