NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pika a spis z zaslonkami?
Quote from: Jane on November 04, 2014, 08:47:16 AMPika a spis z zaslonkami?Ja, z zaslonkami.Bete bi mi morale dati mir.Sicer sanje niso neprijetne. Niso moraste. Nič ne trpim.
Ker se je ravno pojavilo v sosednji temi, kako pa recimo Gorenc gleda na spolno pripadnost? Ne me narobe zastopit, nimam ničesar proti nobenemu, samo zanima me, kako BK gleda na to.
Zdaj pa eno resno vprasanje. Ce hrano iz trgovine pustim na alfa tocki recimo 5-10 minut dokler mi jih tamala pac ne zacne ven vlect iz vreck ali je ta hrana potem nafilana z alfo? Ali bi se morala filat dlje casa? In ce je ali je nafilana se potem naslednji dan v hladilniku? Ne vem koliko casa drzi alfa?
Quote from: sasa on November 04, 2014, 09:23:24 PMKer se je ravno pojavilo v sosednji temi, kako pa recimo Gorenc gleda na spolno pripadnost? Ne me narobe zastopit, nimam ničesar proti nobenemu, samo zanima me, kako BK gleda na to.Zakaj bi pa mela spolna pripadnost sploh kaksno vezo?
Quote from: Jane on November 03, 2014, 04:54:53 PMZdaj pa eno resno vprasanje. Ce hrano iz trgovine pustim na alfa tocki recimo 5-10 minut dokler mi jih tamala pac ne zacne ven vlect iz vreck ali je ta hrana potem nafilana z alfo? Ali bi se morala filat dlje casa? In ce je ali je nafilana se potem naslednji dan v hladilniku? Ne vem koliko casa drzi alfa?Andres ce bos lahko bi te prosila za odgovor.
Quote from: Jane on November 05, 2014, 12:21:06 AMQuote from: sasa on November 04, 2014, 09:23:24 PMKer se je ravno pojavilo v sosednji temi, kako pa recimo Gorenc gleda na spolno pripadnost? Ne me narobe zastopit, nimam ničesar proti nobenemu, samo zanima me, kako BK gleda na to.Zakaj bi pa mela spolna pripadnost sploh kaksno vezo?Tega pa jaz nisem videl. Bi rad pogledal, če je kaj kar je novejše. AndresNe vem, me zanima, če recimo BK tretira homoseksualnost kot beto? PA se mi zdi, da sem zasledila nekaj o homoseksualnosti v unem fajlu enem, pa sem pozabila, kje. Morm najdt.
Quote from: Jane on November 05, 2014, 12:21:06 AMQuote from: sasa on November 04, 2014, 09:23:24 PMKer se je ravno pojavilo v sosednji temi, kako pa recimo Gorenc gleda na spolno pripadnost? Ne me narobe zastopit, nimam ničesar proti nobenemu, samo zanima me, kako BK gleda na to.Zakaj bi pa mela spolna pripadnost sploh kaksno vezo?Ne vem, me zanima, če recimo BK tretira homoseksualnost kot beto? PA se mi zdi, da sem zasledila nekaj o homoseksualnosti v unem fajlu enem, pa sem pozabila, kje. Morm najdt.
Quote from: Jane on November 05, 2014, 12:21:56 AMQuote from: Jane on November 03, 2014, 04:54:53 PMZdaj pa eno resno vprasanje. Ce hrano iz trgovine pustim na alfa tocki recimo 5-10 minut dokler mi jih tamala pac ne zacne ven vlect iz vreck ali je ta hrana potem nafilana z alfo? Ali bi se morala filat dlje casa? In ce je ali je nafilana se potem naslednji dan v hladilniku? Ne vem koliko casa drzi alfa?Andres ce bos lahko bi te prosila za odgovor.Malo je nafilana in obenem se tudi tista alfa kjer vrečka stoji iztroši. Najbolje je, da se da vrečko gor, se priklopi na svojo točko in od tam čisti hrano. Pravkar sem dobil nove analize istrskega česna. Obenem sem zelo vesel, da sem vam predstavil Biokibernetiko tako kot sem to naredil, saj formule bi vas odvrnile že na prvi pogled in nobena med vami nebi šla dlje. Andres