Ja, enako kot Jane. Določene zadeve veliko hitreje vidiš, notranje si bolj miren, občutiš pa veliko bolj napade. Jaz sem v petek prav čutila napad, me je hotela glava bolet, pritiskal je, ko sem enrkat ugotovila, od kje prihaja, ko sem poštudirala, je zadeva čudežno prenegala TAKOJ.
Alfa tudi lahko zboli, seveda, ampak se regeneriraš hitreje. Kot sem rekla, če te ujame v nepravem trenutku, zboliš. Tako je verjetno bilo pri Tei in možu njenem. Vsaj tako si jaz predstavljam.
Prvi odstavek se veže na beta civilizacijo, ki med nami delo zahrbtno, potuhnjeno in sovražno. Nam ponudi ene stvari za katere smo veseli, potem pa nas po nosu trešči. Ti si morebiti prišla na sled tej beta civilizaciji, ali so te morebiti že obrnili na sebe, ker postala si nevarna. Ko si se zavedla, je ta civilizacija, ki dela izključno telepatsko pobegnila.
Andres
Ja, klical me je bivši šef. In sem prepričana, da ker se nisem javila, da me je napadal. Bivša sodelavka je noseča, ima oknec januarja rok, pa je šla na bolniško, ker ima zmehčan maternični vrat ter mora posledično ležat. In je že njej rekel, da ga je zajebala, ker je prej šla, kot pa bi morala. Sedaj ima namesto nje eno nesposobno, starejšo gospo, pa še študenta, pa še ena hodi pomagat. V glavnem, ni fajn. Seveda pa je klical mene, ker sem tam delala in verjetno želi, da bi prišla nazaj. Že septembra je hotel, da se slišiva, je tej bivši sodelavki rekel, da naj mi sporoči, da naj ga pokličem. V petek me je klical 2x, pa se nisem javila. Potem me je pričela glava bolet ko strela. Ko sem pa mojemu razlagala, da me je klical in da ni pogojev, da ga pokličem nazaj, ker ne želim met z njim opravka itd, me je v šusu nehala bolet.
No, včeraj je spet klical, spet se nisem javila.