Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami
BIOKIBERNETIKA 2. del
Jane:
--- Quote from: Andres on December 16, 2014, 05:31:10 PM ---
--- Quote from: Jane on December 16, 2014, 06:44:10 AM ---
--- Quote from: Andres on December 16, 2014, 05:48:56 AM ---
--- Quote from: Maja on December 15, 2014, 11:33:53 AM ---
--- Quote from: sasa on December 15, 2014, 10:15:10 AM ---Vedeževalka mu je povedala, da ne bo dočakal 60 let, tašča je to sanjala par let po tistem, ko sta bila onadva skupaj (pa tast ni vedel za sanje od tašče) ...
--- End quote ---
Takole je mami slišala glas, ki ji je rekel, da bo moj oče umrl na tistem mestu, ko sta šla iz hribov domov. Je slišala: "Ti boš pa tu umrl."
In ga je res potem natanko tam infarkt. :-X
Nje takrat ni bilo zraven, potem je vprašala eno znanko, ki je bila, in ji je pokazala natanko tisto mesto. ???
--- End quote ---
Maja. Med slišanjem glasa in vedeževalko ki je napovedala smrt Sasinega tasta je razlika. Ona mu tega verjetno ni povedala, da bo tistikrat v hipu umrl, vedeževalka pa je točno leto napovedala. Posledično je to lahko hudo nevarno kot vemo in beta obenem, oziroma je to tisti del čemur pravi Gorenc črna magija.
Nenazadnje je tudi biokibernetsko čiščenje vsepovprek črna magija. To je pač druga skrajnost etičnosti pri biokibernetiki. Če naslednjič izpustim eno ali dve ko bom čistil in to rajši naredim Sasinemu tastu, je to ravno tako lahko črna magija. Nikoli čisto nikoli pa se nebi izvedelo kaj bi bilo v tem primeru črna magija. Biokibernetsko čiščenje ali napoved vedeževalke.
Andres
--- End quote ---
Na kaksen nacin mislis da je ciscenje vsepovprek crna magija? V smislu da cistis brez dovoljenja?
--- End quote ---
Točno to mislim Jane. Vsepovprek je malo iz radovednosti, malo iz zlobe.
Andres
--- End quote ---
Jap to se pa zelo strinjam. V bistvu sem se ravno zadnjic sprasevala a je eticno da recimo saniras slovenske cerkve po BK. OK zdej sem izpostavila cerkve, ker je bilo zadnjic na srecanju od drustva o tem govora. Verjamem da sanirajo se kaj drugega. Mislim kdo je dal dovoljenje za sanacijo? Duhovnik, verniki?
Andres:
Jane. To je že stopnja višje. Jaz mislim, če bi čakali na privolitev župnikov in vernikov bi morali čakati tudi na privoljenje vse, ki živijo v okolici cerkve. Če so bile te nekoč grajene na alfa točki in tako neškodljive, le to ne velja za današnji dan, ker teh žarkov ni nihče vzdrževal. Potemtakem se pojavlja tudi vprašanje če je etično, da bi v primeru duhovniki od začetka vzdrževali alfa nivo teh žarkov.
Kljub vsemu mislim, da to s cerkvami etično je, dokler se ne dviguje beta nivoja.
Andres
sasa:
Jane, to je tudi meni uganka... Kdo daje dovoljenje tudi za biotransfere recimo ali pa saniranje porodnišnic in sob porodnih. vem, da je za višje dobro, ker se potem na dobri lokaciji rojevajo otroci, ampak vseeno.
sasa:
Andres, verjameš ali ne, je moj tast že na 90 posto. :o V glavnem, če bi ga videl v soboto in mi rekel, da je bo v torek na nogah in delal vse normalno, ti ne bi verjela.
Andres:
--- Quote from: sasa on December 16, 2014, 09:02:22 PM ---Andres, verjameš ali ne, je moj tast že na 90 posto. :o V glavnem, če bi ga videl v soboto in mi rekel, da je bo v torek na nogah in delal vse normalno, ti ne bi verjela.
--- End quote ---
Tokrar nisem jaz nič naredil. Brez dvoma ste šli doma po biokibernetskih navodilih. Zdaj naj pa pije in je in vse dvakrat prečistite. Hrano lahko daste kar gor na točko v kuhinji, na štedilniku. Če je zdaj na 90% mora priti na 200% v kratkem času, ker se mu glede na njegov biosistem lahko vse to povrne.
Andres
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version