Author Topic: BIOKIBERNETIKA 2. del  (Read 108770 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
  • Give your dream a chance.
Re: BIOKIBERNETIKA 2. del
« Reply #60 on: November 09, 2014, 07:37:07 PM »
mi je pa vse skupaj najbrž sprožilo močan kašelj, ki me drži zdajle že tri dni. Mislim, da bom mogla ugotovit, česa ne povem in kaj zadržujem...
:)

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #61 on: November 09, 2014, 08:20:49 PM »
mi je pa vse skupaj najbrž sprožilo močan kašelj, ki me drži zdajle že tri dni. Mislim, da bom mogla ugotovit, česa ne povem in kaj zadržujem...

Ob tako lepi uri si tole sporočila, da ti ni treba dvomit,  :-*

Offline Kalini

• Grupa Biokibernetika
  • Novinec
« Reply #62 on: November 10, 2014, 10:28:35 AM »
Gongi v četrtek so bili res posebni :) moje meritve so bile malček boljše od prvih, ki jih ne naredil Andres.
Tea, Ljubo in Andres, hvala za prijeten večer in meritve, ki so mi dale malo poguma in verjamem, da grem v pravo smer :)
Sporočilo ob koncu gong kopeli pa je bila zelo na mestu za trenutno moje stanje. hvala :-*

Super, sem vesela zate :)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #63 on: November 10, 2014, 01:01:50 PM »
Našla sem zapis, kako na nekatere BK učinkuje:

az sem se seznanila z Biofiziko 7,13,33 dimenzionalnega prostora pred  štirimi leti in se redno vsak dan čistim na življenskem žarku po metodi G Alfa in S Alfa. Rezultat: zdrava sem, dobro se počutim in veselim se vsakega dne posebaj ...

Nihče se ne vpraša kje je vzrok za nastanek bolezni raka. Gospod Gorenc je ugotovil vzrok: beta smrtni žarki ter statična in dinamična biokibernetska transformacija.
Sorodnica je imela kožnega raka (melanom) in raka na prsih. Imela je 2 operaciji, odklonila pa je obsevanja in hormonske tablete. Z ustrezno biokibernetsko zaščito (zaslonke in biolaser 4. stopnje), z redno uporabo čiščenja na življenskem žarku in čiščenja hrane po metodi G Alfa in S Alfa je po štirih letih zdravniško ugotovljeno negativna.

Po lastnih izkušnjah se pri virusnih obolenjih z uporabo G Alfa in S Alfa metode čiščenja  in ustrezne biokibernetske zaščite doseže, da viroza traja manj dni.

Predno sem se čistila na življenskem žarku sem potrebovala 11 ur spanja , sedaj , ko se redno čistim na življenskem žarku potrebujem 7 ur spanja.

Ko sem jedla neprečiščeno hrano sem imela stalno akne po obrazu. Sedaj, ko hrano redno čistim po metodi G Alfa in S Alfa več ne vem kaj sploh so akne.
Predno sem čistila hrano na življenkem žarku sem imela stalno probleme z želodcem. Brez tabletov Rupurut nisem šla nikamor. Od kar čistim hrano na življenskem žarku, tablet ne potrebujem več.

Še in še bi lahko naštevala ...

Slovenska globalna biokibernetska tehnologija nam omogoča, da z zaprtimi očmi vidimo večdimenzionalni prostor. Vidijo se življenski in smrtni žarki, vidijo se človekove misli, vidi se kaj se dogaja ko se človek rodi (kako v telo vpiše oz.pride duša), kaj se dogaja ko človek umre (ali v smrtnem ali v življenskem žarku), vidijo se  bioparaziti ( če človek umre v smrtnem žarku), vidi se kako bioparaziti naredijo živemu biosistemu škodo na telesu ...

Res pa je, da je Beta tehnologija (v religiji hudič) precej agresivna in nikoli ne počiva. Stalno na prepričuje, kako je upraba življenskih žarkov brez potrebe ...
Ne nasedajte ampak vstrajajte.

Vir: http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1104682126/45
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #64 on: November 10, 2014, 01:25:05 PM »
Še ena zadeva o Biokibernetiki, s strani Slavka samega:

1. Ko se rodimo vpiše S-ALFA v telo BIOvzorec, dušo v bistvu. Če se rodimo v ALFA žarku je duša boljša, v BETA žarku je duša slabša.

Potem se pa začne problematika, ki je odvisna od mnogo parametrov.

Vse to je zdaj merljivo.

2. Če gledate film kjer nastopajo BETA igralci si poškodujete svoj BIosistem. V bistvu črnina počasi leze v Vas. Globje pride prej pride do medicinske diagnoze o poškodbi organov, tkiva, kože itd, itd. Ali pa nikoli. To je odvisno od lokacije kjer se zadržujete in še od mnogo vplivov, ki so zdaj merljivi.

3. Če poslušate BETA glasbo, ki je v večini, dobre je zelo malo, zopet vlečete na sebe črnino.

4. Edina zaščita je sledeča:

a) zaslonke v katerih je vpisani ustrezno število zdravilnih BIoenergij. TAkoj ko si jih nalepite na levo in desno senca se generira pozitivna AURA. Top je zdaj dokazljivo po BETA in ALFA metodi. AENI in drugi ugotovijo, da se je nekaj okrog telesa zgodilo.
b) BIolaser ščiti ko stopimo v BETA žarek, da nam ne poškoduje mehanizmov za celično membrano. To je zdaj dokazljivo.

a in b je zelo pomembno, da ne pride do medicinskih okvar.
Potem nastopa telepatski vpliv na BIosisteme. Pred temi vplivi pa pomaga metoda S-ALFA 1,2,3,4,. NA 33 načinov lahko preklopite AKTIVIRAN ALFA žarek, ki VAm potemm uredi priho in telo. Seveda osebam, ki to hočejo in razumejo. Kdor tega noče avtomatično zavije v BETA področje in propade. Na koncu se njegov BIOsisten znajde v peklu, to je sedma dimenzija.
Ven se tak BIosistem spravi z BIOTRANSFEROM. To bi moral znati vsak papež, župnik. No, to znam trenutno sprožiti jaz.

Ko to izvršite prenehajo prihični problemi pri bolnikih. psiha se umiri. V bistvu vse napačno umrle duše delujejo kot škodljivi BIoparaziti itd, itd.

Zdaj smo pa pri bistvu religij. Sistematično pošiljajo duše v pekel. zelo redke izjeme so pri njih. Teh pa tudi oni ne maralo. Zgodovina pozna take primere.

Vir: http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1143542395/15
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #65 on: November 10, 2014, 08:57:24 PM »
Kako naj ucim svojega otroka, da se cisti na alfa? Zdaj pac stoji na tocki in se obraca ali naj mu pokazem tudi kako aktivira ostale alfe in jih veca? Ali je to cisto dovolj zanj?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
  • Give your dream a chance.
« Reply #66 on: November 10, 2014, 10:17:36 PM »

Ob tako lepi uri si tole sporočila, da ti ni treba dvomit,  :-*
:) :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #67 on: November 11, 2014, 02:17:15 AM »
Jane.  Počakaj da malo zraste. Naj se le čisti in to bo dovolj. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #68 on: November 14, 2014, 09:23:46 AM »
Ko berem malo Gorenčeve zapise se mi poraja par vprašanj. Če se lahko alfe iztrošijo ( v bistvu mi je to ful čudno kako se lahko iztrošijo, zakaj se pol tud bete ne), ali jih lahko potem spet aktiviraš ali ko enkrat ratajo bete, je konec?

Ter ali to pomeni, da se bodo sčasoma naprimer vse alfe na zemlji iztrošile, če jih ne bomo pucali, čistili?

Zdej pa še eno vprašanje ( a sem tečna a ne:D), če je vse telepatsko ali lahko jaz potem aktiviram oziroma čistim npr. vse alfe v Sloveniji, oziroma ajde v Kranju npr. Se postavim na svojo alfo in si predsvljam kako čistim vse alfe na tem območju a bi to šlo?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #69 on: November 14, 2014, 09:58:14 AM »
To tudi meni ni ravno jasno, kako se alfa potem iztroši. Oziroma, kako postane beta. Pomoje bi se jo dal aktivirat... Ne vem, to si jaz mislim.

Vem, da je Gorenc pucal Slovenijo, da so delali na porodih, porodne sobe so čistili, članki so dostopni na eni spletni strani društva 33 al tko nekak.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #70 on: November 14, 2014, 09:58:45 AM »
Jane, po moje imaš še preveč bete .... dvigni najprej svoj potencial, potem boš delala pa za druge. Ker te bo beta preveč vozila.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #71 on: November 14, 2014, 10:02:47 AM »
Jane, po moje imaš še preveč bete .... dvigni najprej svoj potencial, potem boš delala pa za druge. Ker te bo beta preveč vozila.

Jaz delam trenutno samo in zgolj zase. Moj spi na alfi, je na alfi, vse dela na alfi, me niti ne skrbi. Jaz samo vzdržujem alfo doma in jo čistim ter seveda čistim tudi sebe.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #72 on: November 14, 2014, 10:06:29 AM »

Ne sej ne mislim tega počet zdaj, se zavedam. Je bilo samo retorično vprašanje, če bi lahko tako tudi širili alfo.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #73 on: November 14, 2014, 10:09:46 AM »
Ko boš imela višje meritve, boš itak to delala tako kot je OK

Edina pot je, da je čimveč alfastih ljudi na svetu .......... pomeni, da če vsak poskrbi zase in svojo družino je naredil vse kar je lahko .........
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #74 on: November 14, 2014, 10:13:26 AM »
Saj smo jih že mi sproducirali kar nekaj.  :D
9ZK 674