Author Topic: BIOKIBERNETIKA 2. del  (Read 115467 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: BIOKIBERNETIKA 2. del
« Reply #345 on: December 15, 2014, 09:27:01 AM »
Ja, enako kot Jane. Določene zadeve veliko hitreje vidiš, notranje si bolj miren, občutiš pa veliko bolj napade. Jaz sem v petek prav čutila napad, me je hotela glava bolet, pritiskal je, ko sem enrkat ugotovila, od kje prihaja, ko sem poštudirala, je zadeva čudežno prenegala TAKOJ.

Alfa tudi lahko zboli, seveda, ampak se regeneriraš hitreje. Kot sem rekla, če te ujame v nepravem trenutku, zboliš. Tako je verjetno bilo pri Tei in možu njenem. Vsaj tako si jaz predstavljam.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #346 on: December 15, 2014, 09:34:12 AM »
Sama razmišljam, da gre za hitro regeneracijo.
Sama sem imela pred šestimi leti spontani splav in sem zaradi obilne krvavitve začela omedlevati tik pred čiščenjem.
Po posegu sem se tako hitro regenerirala, da so naredili še krvni pregled dvakrat, ker niso mogli verjet, kako je to možno.
Alfa maternica.
Enako je bilo po porodu. So gledali debelo, ker ni bilo znakov, da sem sploh rodila, tako sem bila obnovljena.

Zato sem pa dala zdaj pljuča v merjenje, ko bo. Ker ta del... hm... je pa pri meni zadnja leta zelo na udaru.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #347 on: December 15, 2014, 09:37:30 AM »
Ja, Pika, verjetno tudi to. Ko se dvigneš, je to to.

Jaz sem na primer se tudi dokaj hitro pobrala po splavu, vse bp takoj, tudi sam proces je bil izjemno hitro mimo.
9ZK 674

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #348 on: December 15, 2014, 09:39:21 AM »
Vse jasno, Jane, Saša.
Tko sem si tud predstavljala, ja.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #349 on: December 15, 2014, 10:08:23 AM »
Midva sva imela ekstra primer, ki sem vam ga opisala v kleti. Ta napad je bil čist voden s strani beta inteligence. Je pa res, da je bil obenem tudi najin slab trenutek /aspekti v horoskopu/ - tako se poklopi eno z drugim.

Je tudi res, da se prej regeneriraš. V glavnem vam povem, da če ne bi bilo afle, tud Ljubota ne bi bilo več med nami, brez pretiravanja vam to povem.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #350 on: December 15, 2014, 10:14:07 AM »
Ja beto res nekako čutiš, točno ločim zdej recimo kdaj je kaj tko "normalnega" kdaj pa beta.

Hvala bogu da je Ljubo alfa  :-* :-*

Mi je pa zanmivo sem ravno zdaj pogruntala ko sem šla med prehladom, kar na tla ležat na alfo, da sem to počela tudi lani, ko smo bili nonstop bolani. Samo da takrat nisem vedla, da je tam alfa. Pa še kavč sem imela drugače obrnjen, tako da sem takrat res sredi sobe ležala. Sem si kar zvlekla povšter in blazino in sem se tja ulegla. Moj je mislil da sem zmešana. Pa dostikrat sem spala v Tajevi sobi za vrati na tleh. Andres ve kje je to, pa da je tam alfa :D Enostavno sem tam omagala, samo še povšter sem dala dol in spala tam. Ne moreš verjet kako te intuitivno vleče tja.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #351 on: December 15, 2014, 10:15:10 AM »
Tea, čisto verjamem. Jaz sedaj z bk rešujem zadevo tasta. Vedeževalka mu je povedala, da ne bo dočakal 60 let, tašča je to sanjala par let po tistem, ko sta bila onadva skupaj (pa tast ni vedel za sanje od tašče), sedaj pa vse skupaj gor držim s to alfo, predvsem tasta in njegovo psiho, ki je zelo načeta.

Že 3 dni leži v postelji z izjemno hudim glavobolom. Včeraj je bil že zelo ok, pa se mu je ponoči kri ulila iz nosu, pa je spet priklenjen v posteljo.
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #352 on: December 15, 2014, 10:17:59 AM »
Ja beto res nekako čutiš, točno ločim zdej recimo kdaj je kaj tko "normalnega" kdaj pa beta.

Hvala bogu da je Ljubo alfa  :-* :-*

Mi je pa zanmivo sem ravno zdaj pogruntala ko sem šla med prehladom, kar na tla ležat na alfo, da sem to počela tudi lani, ko smo bili nonstop bolani. Samo da takrat nisem vedla, da je tam alfa. Pa še kavč sem imela drugače obrnjen, tako da sem takrat res sredi sobe ležala. Sem si kar zvlekla povšter in blazino in sem se tja ulegla. Moj je mislil da sem zmešana. Pa dostikrat sem spala v Tajevi sobi za vrati na tleh. Andres ve kje je to, pa da je tam alfa :D Enostavno sem tam omagala, samo še povšter sem dala dol in spala tam. Ne moreš verjet kako te intuitivno vleče tja.

Ja, če si lafa oz vsaj potencial alfe, te vleče tja. Hvala Bogu za Andresa, da je izmeril vse, da bom ja imela stanovanje in pohištvo razporejeno po alfa točkah. Sem že mojemu povedala, kje bo kaj na alfi.  ;D
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #353 on: December 15, 2014, 10:20:17 AM »
A prav vedeževalka mu je povedala, da ne bo dočakal 60 let  :o Jaz si to sploh ne upam strankam govorit, prvič se mi zdi da lahko res še kaj pospešiš, ustvariš nek strah/karmo....pač samo če kaj vidim opozorim, da naj se pazi, nikoli pa nočem dajat nekih takih udarnih napovedi. Ne vem mogoče sem jaz čudna.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #354 on: December 15, 2014, 10:23:26 AM »
Ja. Tast je vprašal, kako bo s papirji za hišo, pa mu je rekla, da bo trajalo 10 let, da se uredi (sedaj je 9,5 let mimo), da bo dosegel svoje v smislu, da ne bo potrebno nič podirat, da pa bo cena njegovo zdravje. Tašča bo pa kmetijo furala naprej s svojo snaho, s katero se bo ful fajn razumela.

Jaz tudi ne bi tega nikoli rekla direkt.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #355 on: December 15, 2014, 10:36:14 AM »
Tea, čisto verjamem. Jaz sedaj z bk rešujem zadevo tasta. Vedeževalka mu je povedala, da ne bo dočakal 60 let, tašča je to sanjala par let po tistem, ko sta bila onadva skupaj (pa tast ni vedel za sanje od tašče), sedaj pa vse skupaj gor držim s to alfo, predvsem tasta in njegovo psiho, ki je zelo načeta.

Že 3 dni leži v postelji z izjemno hudim glavobolom. Včeraj je bil že zelo ok, pa se mu je ponoči kri ulila iz nosu, pa je spet priklenjen v posteljo.

Saša, ne boš ga mogla izvlečt - če hočeš, da se alfa veča, moraš sam bit naravnan na to.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #356 on: December 15, 2014, 10:40:47 AM »
V glavnem vam povem, da če ne bi bilo afle, tud Ljubota ne bi bilo več med nami, brez pretiravanja vam to povem.

:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Vesela, da je, kot je.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #357 on: December 15, 2014, 10:43:40 AM »

Saša, ne boš ga mogla izvlečt - če hočeš, da se alfa veča, moraš sam bit naravnan na to.

Ok, se popravljam, s taščo sva ga dali na alfo, tudi sam je večino časa na alfi, jaz pa krepim alfe in jih čistim vsak dan. Vem, da je tukaj strogo vse njegova glava in pripravljenost na alfo. Če on ne bo dovolj visoko se spravil, mu ne bo nič pomagalo.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #358 on: December 15, 2014, 10:48:09 AM »

Ok, se popravljam, s taščo sva ga dali na alfo, tudi sam je večino časa na alfi, jaz pa krepim alfe in jih čistim vsak dan. Vem, da je tukaj strogo vse njegova glava in pripravljenost na alfo. Če on ne bo dovolj visoko se spravil, mu ne bo nič pomagalo.

A je on tudi zavestno sprejel alfe?

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #359 on: December 15, 2014, 10:52:20 AM »
Ja, Jane, je. Saj tudi tako je on skos spal na alfi, jedel na alfi, meritve so mu šle pa zelo gor. Nekje na moji vrednosti skoraj je bil. Verjame on v to.
9ZK 674