Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Intuitivna sporočila II. del

<< < (33/154) > >>

nensi:

--- Quote from: Gloria82 on January 15, 2015, 06:35:15 PM ---
--- Quote from: nensi on January 15, 2015, 04:29:12 PM ---A se gremo igrat?

Odgovorite na naslednja vprašanja:

1. Koliko časa na dan ste pripravljeni posvetiti sebi?
2. Koliko časa na dan ste omejeno časovno obdobje vsak dan zares pripravljeni posvetiti sebi?
3. Koliko denarja ste pripravljeni investirati na dan v izboljšanje svojega počutja, zdravja, sreče, uspeha, blagostanja ... česarkoli pač, kar vam je pomembno.
4. Koliko denarja na dan ste časovno omejeno obdobje pripravljeni investirati na dan v izboljšanje svojega počutja, zdravja, sreče, uspeha, blagostanja ... česarkoli pač, kar vam je pomembno.

--- End quote ---

1.Delam na tem, da cim vec
2...prav tako se trudim da cim vec.
3.za enkrat ne prav veliko, ker ni veliko na zalogi, a se trudim to spremenit
4.delam na tem, da bom za to lahko porabila cim vec
 :laugh:

A bi blo potrebno napisat direkt cifre?

--- End quote ---

A sam delaš, a se sam trudiš, a kaj tud zares narediš?
Kaj je to čim več?
 :P

nensi:

--- Quote from: Tea on January 15, 2015, 07:28:44 PM ---

2. Koliko časa na dan ste omejeno časovno obdobje vsak dan zares pripravljeni posvetiti sebi?
3. Koliko denarja ste pripravljeni investirati na dan v izboljšanje svojega počutja, zdravja, sreče, uspeha, blagostanja ... česarkoli pač, kar vam je pomembno.
4. Koliko denarja na dan ste časovno omejeno obdobje pripravljeni investirati na dan v izboljšanje svojega počutja, zdravja, sreče, uspeha, blagostanja ... česarkoli pač, kar vam je pomembno.

--- End quote ---

Moram priznat, da so težka vprašanja, če se igramo  ;)

Zdi se mi, da ves čas posvečam sebi. V bistvu, če dobro premislim, trenutno ne bi bila brez mojega dela.
Finančna investicija je v vodno aerobiko in tenis, lezenje po hribih je zastonj. Pa jadranje poleti. Glede na štiri mesece, ki jih preživimo na barki, je potem lažje pozimi, da se odrečemo kakšnemu hobiju. Naprimer tango bi šla plesat, pa mogoče ne znese, glede na urnik drugih zadev. Sva se pa že odločila, da bova plesala po vajah iz neta kar doma.
Mislim, da nimam težav z investiranjem v tisto kar želim - zdaj pa spet razmišljam, če si ne želim mogoče premalo. HA

Si mi pa dala mislit. Zadnjič je bila pri meni ena znanka in obenem stranka rekla, da bi iz sebe lahko iztržila več. Zdaj me pa malo gunca vprašanje, če se mi sploh ljubi. Mogoče sem v coni konforta.

--- End quote ---

Se ti samo zdi ali veš, da res čas posvečaš sebi, če še enkrat za seboj prebereš in pomisliš?
Ne bi mogla brez svojega dela - pa moram tud kdaj brez, brez da to hočem? A to sploh še vedno zaznam, al je kar rutina ratalo?
Urnik??!! - Sproščenost (=tango)
Misliš da nimaš težav z investiranjem ali veš???  :P
Takle mamo ja  :-* :-* :-*

nensi:

--- Quote from: Pika on January 15, 2015, 08:00:57 PM ---
--- Quote from: nensi on January 15, 2015, 07:56:42 PM ---
--- Quote from: Pika on January 15, 2015, 04:38:26 PM ---

--- End quote ---

1. 12 ur
2. 12 ur
3. 30 eur (če jih imam)
4. 50 eur ( če jih imam)

Kadar imam dovolj denarja, seveda......

--- End quote ---

:) ;) :-*

--- End quote ---

A pol je to dobr?  :)

--- End quote ---

No in, a je?
Dobr mislim  :P
Kaj pa je to dobr?  :-\

nensi:

--- Quote from: modraVila on January 15, 2015, 08:16:39 PM ---

--- End quote ---

Hehe bom pa še jaz  :P
1)hmm 5h
2)3h
3)50€ hehe
4)60€

--- End quote ---

Kaj od tega zares naredim?
Kaj se mi zdi realno in zakaj ne?
Kaj lahko naredim drugače, da to realiziram?
 8) :o

nensi:

--- Quote from: Nena on January 15, 2015, 08:17:25 PM ---

--- End quote ---

1. 24/7
2 . 16 ur
3. Ni za vse potreben denar...lahko sem tudi brez denarja marsikaj uresniči...ampak , če sem iskrena premalo dam zase
4. 1.440 eur na dan
3.

--- End quote ---

1. Končno egoistka  8)
3. Kaj je to premalo in zakaj tako? Kako je pa lahko drugače? Koliko je pa dovolj in česa?

A je to zdej že realnost al kdaj bo? 24/7

1., 2., 3., 4., 3., …. korakam korakam mal naprej pa mal nazaj, pa mal … kar tako, da se dogaja

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version