Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Intuitivna sporočila II. del
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: nensi on June 05, 2015, 11:33:28 AM ---Pika
kaj jem ne povem :P lalalalala, k pol boste vsi to jedli in ne bo več fora k ne maram kopi pejstov, vsak naj bo to kar je in je kar je, pa četud nore gobe :o
No pol imaš pa že 200 eur zdaj, pa če je Sedmak s kao 100 eur okrog sveta prišel v Peacehikerju, pa ni razloga da ti z 200 2x ne zaokrožiš …
Pa kaj pomahaj, ko boš mim letela in drvela vsa slavna ;) 8)
Uživaj, objemm ;D
--- End quote ---
Nensi,
10000 eur bi moralo priti. Ker sem stotaka pomnožila s sto in ne z dva. ::)
No če dobim 200 eur, si spet plonkala. Pomahat pridem. A si danes ob pol šestih v Pr'sodiš?
Slavna pa ne vem, če bom. Se tega otepam. Katera goba pa pravi, da bom slavna? Ne skrbi, ne bom ti je pojedla. :D
Objem tudi tebi! :-*
nensi:
Tvojih 100 od včer in mojih od danes je 200, pa če si s 1000 množila …
Ne danes me ne bo takrat tam, drugič ko prideš naokrog pokliči ali napiši se najdeva.
Objem
Tejka:
--- Quote from: nensi on June 05, 2015, 08:53:55 AM ---
--- Quote from: Tejka on June 04, 2015, 07:07:04 PM ---
--- Quote from: nensi on June 04, 2015, 02:36:56 PM ---
--- Quote from: Tejka on June 04, 2015, 12:24:19 PM ---Če bo kakšna bliskasta pavza, bi tudi jaz kakšno na temo job/finance :) :-*
--- End quote ---
Job imaš, finance tudi, oboje tako, kakršne misli investiraš vanju.
Če bi rada da je drugače, razmišljaj drugače.
Stopi iz okvirov svojih ujetosti in strahov in poglej kako je pa lahko drugače, sanjaj čeprav se ti zdi nemogoče, ker če ne sanjamo se ne začne uresničevati.
Ne deluj iz percepcije pomanjkanja ampak obilja.
Objem :-*
--- End quote ---
Delam na tem, očitno se nekje štrikam... Bi eno redno zaposlitev, tako ki bi mi bila v veselje...
--- End quote ---
Tole razštrikaj, kar sem ti obarvala, pa definiraj, ker če želiš:
- kr "eno" službo, pol tako tud imaš (kr eno... :o)
- če imaš o sebi prepričanje da "štrikaš" potem imaš na koncu seveda tud "naštrikano" a ne :o
- ki bi ti bila v veselje: kaj je zate veselje, kakšni so to občutki, kaj takrat delaš, kako se počutiš, …. detajli, detajli
Saj sva se o tem pogovarjali po moje na coachingu:
- ti: hodim peš, pa mi ni več všeč, pa prosim Boga, energijo, vesolje, naj mi da en dober avto…
- Bog: pa mi prijazno da en star razmajan sicer še nekako vozen avto
- ti: ja Bog to pa ni dober avto no…, mi ni všeč, to je kr neki ...
- Bog: ja kaj bi pa rada?
- ti: ja takga finga no
- Bog: kaj pa temu manjka, včeraj si še peš hodila, zdaj se pa voziš, to je zame ful dober, napredek
- ti: ja jaz bi pa en fin avto rada, tak da mi bo v veselje, ta meni ni všeč
- Bog: kakšen pa ti je všeč
- ti: ja športni, hiter, cabrio, rdeč, pospešek …
- Bog: ni problema, pol pa tko povej, da bom vedel kaj sploh hočeš
Ker koncepti kaj je "dobro, fajn, v veselje…." so zelo različni, več detajlov ko definiramo, lažje se točno tako tudi zgodi, če pa želimo "kr neki", samo da neki imamo, pol to tud dobimo a ne no ;) :o 8) :P :-*
--- End quote ---
Maš res. Totalno.
V bistvu bi najraje videla, da bi me po končani praksi kar tukaj na kliniki hoteli imet :D
nensi:
Danes pa en veeeeeliiiiikkkkk energijski objem in podpora vsem ki to potrebujete.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Za karkoli.
Uspelo bo, ker si to zaslužite.
Vedno in povsod.
:) ;) 8) :-*
Tea:
Hvala Nensi :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version