Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Intuitivna sporočila II. del

<< < (103/154) > >>

sanjalka:

--- Quote from: nensi on June 11, 2015, 08:01:11 AM ---No a bi danes trenirali vašo intuicijo?
Jaz se pa javim za "modelko".

Torej danes vaši intuitivni prebliski zame.
(ja se učim sprejemat, ne samo dajat, pa mal crkljanja sporočilnega rabim)

Moje vprašanje je:
Kaj moram vedeti zase v prihajajočem obdobju 3 mesecev?

Seveda potem dobite moj feedback  ;)

Hvala  :-*

--- End quote ---

Nensi, vidim te kot dekle, ki ima noge na mizi in gleda v daljavo, je zadovoljna, prizemljena, se pravi je prišel sedaj čas, ko uživa zaslužene darove, ki so pravzaprav plod njenega lastnega dela na sebi :)

Evo, takole je meni ven prišlo :-*

Gloria82:
Meni Nensi pa je ob tvojem vprašanju zazvenela  beseda " počitek"
ustavi se, vzemi si čas zase, za počitek.
napolni si batarije za jesen.
 ;D :-*

cvetka:
Nensika, zame si pa ob preblisku Čebelica Maja; pojavi se točno tam, kjer je treba in uredi točno to, kar je treba. Pa energije ji nikoli ne zmanjka in ni videt, da bi je kdaj zmanjkalo. :-*

nensi:

--- Quote from: cvetka on June 11, 2015, 11:10:02 AM ---Nensika, zame si pa ob preblisku Čebelica Maja; pojavi se točno tam, kjer je treba in uredi točno to, kar je treba. Pa energije ji nikoli ne zmanjka in ni videt, da bi je kdaj zmanjkalo. :-*

--- End quote ---

Hvala Cvetka, ja rada sem taka dinamična, mal sem pa tja.
Objem, tak meden od čebelice nensike  :-*

nensi:

--- Quote from: Gloria82 on June 11, 2015, 09:52:42 AM ---Meni Nensi pa je ob tvojem vprašanju zazvenela  beseda " počitek"
ustavi se, vzemi si čas zase, za počitek.
napolni si batarije za jesen.
 ;D :-*

--- End quote ---

hvala Gloria, ja res to rabim zdaj  :-*
še do nedelje imam na ful ko končujem mednarodni NLP coach certifikat, pol pa malo na off
hvala, objem  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version